2777
2789

بخدا من وازلین میزنم به همه هم میگم من هر چی بگین میزدم دوامش دو روز بود الان موی نرم مثل ابریشم شده اعتماد به نفسم رفته بالا کلی پول سرم واکس و نرم کننده بیخود دادم

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم نمیدونم ولی ماسک موی خوب مناسب موهای خشک و آسیب دیده که حاوی کراتین سرد هست هم داخل حموم هم بعد ...

موهام دكلرس خيلي ميريزه.البته مشكي هم بود ميريخت ولي الان خيلي بيشتر شده از حموم درميام انقد گره ميوفته اصلا نميشه باااز كرد اعصابم خورد ميشه ولي خودم از سرم كريستال استفاده ميكنم ولي بازم نميشه

بزرگ شـــدن آرزوي خوبــــي نبـــــود😢
چجوری و چ زمانی استفاده میکنی؟

بعد حمام میزنم میره تو خورد مو اصلا موهامم چرب نمیشه

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 
موهام دكلرس خيلي ميريزه.البته مشكي هم بود ميريخت ولي الان خيلي بيشتر شده از حموم درميام انقد گره ميو ...

حتما حتما از آبرسان مو استفاده کن منم بعد دکلره همین وضع داشتم اسپری آبرسان دوفاز مارال که قیمتش ۱۶_۱۷ تومنه عالیه برای این وضعیتت اگه هم مارک بهتری میخوای نلی عالیه من مارال استفاده کردم