2777
2789

سلام خانوما ۴۳روزه از اولین روز اخرین دوره ی پریودم میگذره اقدامم داشتم چندین بار ولی نمیدونم روز تخمک گذاری بوده یا نه اخر فروردین یبار رفتم سونو (قبل از اقدام)یه کیست کوچیک داشتم که قرص داد بهم دکترم اونو نصفه خوردم و بعد یهو پیش اومد شرایطم واسه اقدام منم شروع کردم 🙈خلاصه سوم خرداد یه چکاب کامل دادم تیرویید و ....بتارم گفتن بزنن برام دوروز قبل دوره ی پریودم موعدم نشده بود ینی😐بااینکه میدونستم قطعی نیس ولی از دادم تاامروز که ۱۳روز تاخیر دارم دکتر ی سونوی دیگه نوشت ازروی شکم اما خبری نبود😔واینکه کیستمم انگار برطرف شده بود که چیزی نگفت راستی بیبی چک امتحان کردم ولی منفی بوده به نظرتون واژینال دقیقه یا از روی شکم کسی تجربه داشته باردار باشه واژینال نشون بده ولی ازروی شکم نه؟؟؟ممنون میشم جواب بدین😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بار اول باردار شدم دکتر فقط ساکو دید و جنینی توش ندید 

بعد که به لکه بینی افتادم گفت من از روی شکم چیزی نمیبینم 

سونوی داخلی کرد که هم جنینو دید هم قلبش میزد 

ولی خب به خونریزی افتادم که متاسفانه سقط شد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم من بار اول باردار شدم دکتر فقط ساکو دید و جنینی توش ندید  بعد که به لکه بینی افتادم گفت ...

اخی😔غصه نخوریا خدا بزرگه ایشالا ی نینی دیگه زودی میاد تو دلت شاید حکمتی بوده چرا سقط شد ؟😔

شش ماه بعدش دوباره باردار شدم الان 8 ماهشه 😊

واااااای عزیزم چه خوووووووب خوشحال شدم اینو گفتی خدا حفظش کنه😍😍😍منم اولین بارمه و بی تجربه😐دوباره فردا میخوام برم ازمایش دور از چش شوهرم😑😂