2777
2789
گرد و خاکو همیشه کم نگهدار بتونی هر از گاهی کرک و پر بریزی خودت پر پر نشی 😂😂

جملت کمرمو خم کرد😥باشه سعی میکنم😣تازه کارم هنوز

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چند دقه چشم چرونی خوب بود😂😂😂 اگه خوشگل سراغ داری خب عکس بفرست فیض ببریم چند وقته تو خونم پس ...

میخواستم عکس یکیو بذارم اتفاقا، بعد پشیمون شدم که شاید بشناسنش و قطعا راضی نیست

کلا مرد هیبت دار و صاف با اعتماد به نفس و لبخند زیبا جذابه در نظر من :||

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
میخواستم عکس یکیو بذارم اتفاقا، بعد پشیمون شدم که شاید بشناسنش و قطعا راضی نیست کلا مرد هیبت دار و ...

تا لب چشمه میبری و تشنه برمیگردونی😂😂

کلی تعریف میکنی آخرش میگی عکس نمیدم😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

منم یه خوشتیپ سیبیلو شکل اون بازیگر ترکه تو تل یه گروهی دیدم همه عکساشو برداشتم😂عاشق سیبیلم

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
اره خیلی خزه

عینکاش خوبه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
میخواستم عکس یکیو بذارم اتفاقا، بعد پشیمون شدم که شاید بشناسنش و قطعا راضی نیست کلا مرد هیبت دار و ...

من خودم یکی رو دارم که جذابه واقعا اطرافیانم تایید می کنن ولی نمیشه تو سایت گذاشت😄😆

من نیک بیتمن رو می پسندمممم

منم خوشم میاد جذابه، هم ظاهری هم هیکلی

من خودم یکی رو دارم که جذابه واقعا اطرافیانم تایید می کنن ولی نمیشه تو سایت گذاشت😄😆

چشم دوستم روشن😒

خب با  دوستتم اشنا میشیممم، با اینم اشنا میشیممم،هرکدوم بهتر بود قرعه به نام اونه😶😂😂

😂😂😂😂اینم حرفیه.