2777
2789

یاد معلم های مرد خودم‌افتادم تو دبیرستان معلم‌ریاضیم 

پیش دانشگاهیمم معلم فیزیک مرد بودن

هردو ازهم گنداخلاق تر

فکر‌کن ما خوزستانیم برج ۱۲به بعد اتیشه

برج یک حتی پنکه رو خاموش میکرد تا تمرکزش بهم نخوره😑😑😑😑😑

خدا شانس نداد که😐😐😐😐

ولی کلا وقتی معلم جنس مخالف باشه تمرکز دانش اموز بیشتره 

البته برای معلم های زمان ما که ازشون میترسیدم😁😁😁😁

دندوناشم از نزدیک بده مدل موشیه 😂😂😂 شانس آوردن من داور مسابقات زیبایی نیستم  همه رو کن فی ...

اه انقدر ازش بد گفتی از چشمم افتاد😖

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دیدم ممنون ، شبیه پسره توی ماکان بانده

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
البته من میخواستم از یه کلمه دیگه استفاده کنم مرسی بابت کلمه مناسب😂😂

اطلاعاتی؟ 😂 

اونا که مخوفن این گناه داره 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

حالا که دقت میکنم یه مقدار شکل دوستمه کسی خواست عروسمون بشه خصوصی پیام بده😂😂البته مدل بد تیپش

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

دوسش ندالم😑

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
تو شبیه سایمونی😅😂

من جی لو ام 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اطلاعاتی؟ 😂  اونا که مخوفن این گناه داره

نه😂ع..... 

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
یاد معلم های مرد خودم‌افتادم تو دبیرستان معلم‌ریاضیم  پیش دانشگاهیمم معلم فیزیک مرد بودن هردو ...

اره من به خاطر معلم فیزیکمون عاشق فیزیک شدم!  اینقدر فیزیک می خوندم با اینکه رشته م تجربی بود بالاترین درد کنکورم فیزیک بود😄

نه😂ع..... 

عرزشی؟ 😂😂

عرزشی؟ 😂😂

😂😂امروز خیلی ترسو شدم صبح گرد و خاک کردم 😂اره