2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

112 بازدید | 18 پست

بچه ها الان داشتم توی نت سرچ میکردم مدل خاص کیک برای سالگرد ازدواج یه مدلی بود با کاپ کیک که روش خامه زده بودن و تزیین شده بود قشنگ بود حالا میخوام بدونم کاپ کیک همون کیک یزدیه؟آخه میخوام کیک رو خودم درست کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره کمی

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
بخوام با خامه روش رو تزیین کنم طعمش بد میشه؟

نمیدونم ولی فکر نکنم چون طعن خامه و کیک یزدی هر دو خوبه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
تزییناتش به کنار خوده کیکش هم فرق داره؟آخه میخوام خودم تزیینش کنم

فرق می کنه 

یه سایتی هست به اسم شف طیبه دستورات کیک پزیش فوق العاده است کاپ کیک هاش را هم درست کردم خوشمزه بود 

از همه مراحل عکس گذاشته و خیلی با جزییات توضیح داده

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
آهان پس نمیشه باید آماده بگیرم آخه میخواستم کار متفاوت انجام بدم مثلا😁

کیکش یا خودت بپز یا اینکه منصرف شو

ولی هرگز سمت فاجعه تزیین کیک یزدی با خامه نرو

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم