2777
2789
عنوان

راز کباب تابه خوشمزه 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 49 پست

باید پیاز رو داخل گوشت رنده کردین یه پلاستیک بکشین روش بزارین یخچال که حسابی طعم پیازوبگیزه نیم ساعت تاچهل وپنج دقیقه بعدهم ک دراوردین زردچوبه نمک ادویه کاری زنجبیل.یکم قولنجان.خیلی کم.چون این ادویه خیلی بوی خوبی داره ولی یکم شیرین میکنه غذارو برای جلوگیری از شیرین شدنش زنجبیل باید بریزید.بایکم پودرسیر وسماق.کلاادویه خوش طعم میکته

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
من عاشق گلپرم ولي فكر ميكردم فقط رو خوراك لوبيا ميشه ريخت چه خوشحال شدم😋😋😋تو موادش ميريزي يا آخر ...

نه تو موادش ميريزم عزيزم 

بعدم كف تابه كه پهن كردم چهار طرفش تيكه هاي كره ميزارم 

اخر سرم رب و گوجه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق گلپرم ولي فكر ميكردم فقط رو خوراك لوبيا ميشه ريخت چه خوشحال شدم😋😋😋تو موادش ميريزي يا آخر ...

عدسی ام عالیییی میشه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

ملاني جان تو كتلتم گلپر عااااالي ميشه امتحان كن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
جدی؟تلخ نمیشه  سماق و گلپر قاطی بد نمیشه ؟

من سماق نميزنم عزيزم

فلفل دلمه و گوجه رو نصف میکنم گوشتم ازسیخ میکشم میذارم تو تابه جادویی کنارش کمش میکنم

فلفل دلمه به به عطر خوبی داره😃مرسی

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من با گوشت و سیب زمینی و پیاز آب گرفته و تخم مرغ درست میکنم تنها ادویه ای که توش میزنم پودر کاریه👌 ولی یه قلق داره اونم این که کباب تابه ای رو نباید زیاد ورز بدی چون سفت میشه فقط باید در حدی که مخلوط بشن ورز بدی اون کباب سیخیه که خیلی ورزش میدن واسه این که از روی سیخ وانره و به هم بچسبه البته آب سیبزمینی رو هم یکم میگیرم چون خیلی آبکی میشه و آرد و اینچیزام بهش نمیزنم خیلی خوب میشه پفدار و خوشمزه

باید پیاز رو داخل گوشت رنده کردین یه پلاستیک بکشین روش بزارین یخچال که حسابی طعم پیازوبگیزه نیم ساعت ...

مرسی عزیزم❤

اووووم 😋😋😋خيلي خوشمزه به نظر مياد 😁وسوسه شدم برم درست كنم ممنون عزيزم😘

فدات شم😘

درست كن نوش جان كن عزيزم

واي من وشوهرم عاشق عطر وبوي گلپريم هميشه تازه ميگيرم آسياب ميكنم  ممنون كه تجربتو گفتي🙏

من چون طبعم سرده گلپر زياد استفاده ميكنم 

عطرشم واقعا عاليه 

من با گوشت و سیب زمینی و پیاز آب گرفته و تخم مرغ درست میکنم تنها ادویه ای که توش میزنم پودر کاریه👌 ...

به به 😃

ولی ما بدون سیب زمینی درست میکنیم 

کتلت رو با سیب زمینی درست میکنیم

مرسی❤

مرسی از همگی بوس به همتون😃😄