2777
2789

😑

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودی خوب نیست دختر به جاش دعا میکردی خدا به تو هم بده اگه نداری😑

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

الهییییی میدونی کار بدیه منم همینجور بودم بچهاشو خیلی دوست دارم ولی حسادتم میشد آخرش انقد یکروز استغفار کردم از خدا خواستم به منم بچه بده .تا میفهمیدم کسی حاملس از خوشحالی گریم میگرفت از اینکه من حامله نمیشدمم گریم میگرفت

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

استارتر عزیز این شبها و این روزهای عزیز دعا کن ان شاالله خدا به هردوتون برودی یه فرزند سالم و صالح بده خدا کریمه ازش بخواه

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌