2777
2789

بله هردو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من میخوام فقط ان تی رو برم ازمایش رو نمیرم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید سونو بدی بعد جواب سونوتو ببری تا ازت ازمایش بگیرن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اولین حرف اسم کاربریت چیه؟؟🤔🤔🤔

ق سه نقطه😆😐

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من میخوام فقط ان تی رو برم ازمایش رو نمیرم

غربالگری سه ماه اول هر دو رو بدی بهتره ...ولی تو دومی مشکلی نیست اگ ندی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
غربالگری سه ماه اول هر دو رو بدی بهتره ...ولی تو دومی مشکلی نیست اگ ندی

منم تو غربالگری دوم فقط سونو دادم.سونو خوب باشه آزمایش لازم نیست.

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚

خیلی ها بودن مرحله اول را رفتن انومالی را نرفتن تازه ازدواج فامیلی هم نداشتن ولی بچه مشکل داشته موقع تولد..ین موارد این روزها خیلی زیاد شده ان هم بخاطر سهل انگاری پزشک و بی فکری والدین متاسفانه....

منم تو غربالگری دوم فقط سونو دادم.سونو خوب باشه آزمایش لازم نیست.

منم نمیخواستم برم دیگ دکترم گفت بری بهتره دومیم رفتم حالا منتظرم سونو رو برم نی نیمو ببینم قربونش بشم 😍😍😍😍😍😍

یعنی آزمایش زیاد مهم نیست؟

نه برو غربالگری اول حتما برو خیلیم مهمه

تو اولی هم سونو هم آزمایش لازمه و بر اساس جواب هر دوشون میزان سلامت جنین رو میگن

برای من مشکلی نداشت به گفته دکتر. توی دومین غربالگری هم دکتر برای من فقط آزمایش نوشت که برای آزمایش دادن هم بهم گفتن باید سونوی غربالگری اول رو همراه داشته باشی تا بر اساس اون دوباره ازت ازمایش گرفته شه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃