2777
2789

اينطور وقتايي جاي اينكه كمك من باشه ارامش خونه رو فراهم كنه فقط غر ميزنه و جنگ اعصاب راه ميندازه هي ميگه داروهاي بچه رو نميدي چرا خوب نميشن بهشون نميرسي فقط ميخوابي كاري به بچه نداري و ...

من روزه ام تا پنج بيدارم بعد نماز ميخوابم تا يازده دوازده همين ساعت خواب منه در طول روز 

داروهاي بچه رو هم ميدم مرتب نميدونم چشه اينجوري از خودش حرف درمياره كه  منو عذاب بده 

تو اين هفته دو دكتر بردمش بچه را اسهال داشت اولش ررزي يبار دوبار داشت از ديروز تا الان روزي هفت هشت باره 

ديروز عصر بردمش دكتر متخصص همون داروها رو داد باز 

با كيدي لاكت همون پودرا كه تو ماست و ...ميريزن 

خودم رفتم قطره پدي لاكت خريدم نشسته جلو خانوادم مسخرم ميكنه كه داروهاشو نميده از خودش رفته قطره گرفته تخصص داره مطب داره 

همش با طعنه حرف ميزنه با ادم 

گفتم خوبه حالا من دارم تمام تلاشمو ميكنم مث تو نيستم كه تا پنج صبح برم رفيق بازي و شب نشيني كار به كار بچه هم نداشته باشم (ديشب منو با دو بچه مريض گذاشت رفت شب نشيني تا پنج صبح اومد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خودت ازشون نگهداری کن

انگار بچه فقط مال مادره

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نميدونم ديگه بايد با چه زبوني باهاش حرف بزنم 

اصلا حرف منو نميفهمه بيشتر باهام لج ميكنه 

جاي اينكه صميمانه باهام همدلي كنه و كنارم باشه با كمك هم بچه هارو درمان كنيم اينطور رفتارايي بروز ميده 

بچه بزرگترمم از ديروز ظهر تهوع داره و بي جون و بي حاله  دارو ميدمش ضدتهوع و دل پيچه و اينا&nbs ...

قرص دمیترون نصف بهش بده،ماست چکیده ونمک ونعنا خشک مخلوط کن بهش بده بخوره،غذا هم فقط کته سفید 

بنظر من که اصلا باهاش بحث نکن،اون الان ازشرایط ناراحته و نمیدونه رفتارش درست نیس،فقط چون قدرت حل مشکل نداره غرمیزنه و تورو مقصر میکنه،هیچی جوابشو نده وبا خونسردی به بچه هات برس