2777
2789
عنوان

ترشی میوه کسی بلده نشونم بده؟

2049 بازدید | 26 پست

مرسی عزیزای من که اومدین تو تایپیکم یکماه پیش رفتیم اهوازمهمونی وای صاحبخونه یه ترشی اوردخواستم غش کنم هم قیافش عالی بود هم طعمش داخلش قارچ وذرت ونخودفرنگی وازاین چیزابودمیخوام درست کنم کسی بلده راهنماییم کنه؟؟؟؟؟گمون کنم ترشی میوه بود

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. گوجه را خرد کرده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بماند و سپس آن را صاف کنید.
  2. قارچ و فلفل دلمه‌ای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
  3. فلفل دلمه‌ای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  4. زیتون را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  5. قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید. 
  6. در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
  7. شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
  8. بعد از حدود 15 روز ترشی آماده و قابل استفاده است.

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

به اینا میگن ترشی مکزیکی یا پیتزایی .

هویج نگینی خورد شده و فلفل دلمه ای خورد شده  و ذرت و کرفس خورد شده و قارچ ریز خورد شده و زیتون حلقه شده رو با سرکه بزار پنج دقیقه بجوشه بزار خنک بشه فلفل قرمز و یه لیوان روغن زیتون بهش اضافه کن بریز تو شیشه . عالیه واقعا 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
گوجه را خرد کرده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 2 الی 3 روز بم ...

گلم دستت دردنکنه صلوات فرستادم برا نی نی خوشگلت

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات