2777
2789
عنوان

اقای جوانمرد لطفا تشریف بیارین

341 بازدید | 30 پست

سلام اقای جوانمرد.مادر من مقداری پول داره میخواد باهاش خونه بخره یا شایدم سهام.

میخوام ببینم نظرتون چیه؟کدومشون الان بهتره؟وقت خوبی برای خریدن سهامه؟

هیچ تجربه ای تو بورس نداریم اخه.چیکار کنیم؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی تجربه ندارید .به نظر من اگه خونه دارید دیگه خونه نخرید. باهاش مغازه بخرید یا خودتون کار کنید یا اجاره بدید .مغازه اجارش بیشتره 

اگه پولتون زیاده بزارید بانک شوهر دوست من مغازشو فروخت پونصد میلیون گذاشته بانک بدون کار کردن و ریسک و زحمت ده تمن سود میگیره البته به نظرم ادم عرضه داشته باشه کار کنه دو نفرم ببره سر کار بهتره تا پولو بزاره بانک 

می تونید تو ساختو سازم با ادمی که با وجدانه و میشناسید شریک شید بیشتر مردم ایران با ساخت و ساز پولدار شدن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
خودت میگی تجربه ندارید .به نظر من اگه خونه دارید دیگه خونه نخرید. باهاش مغازه بخرید یا خودتون کار کن ...

هم خونه داریم هم مغازه

پولمونم زیاد نیس همون60-70میلیونه.مامانم میگه سود بانک کمه ارزش پول میاد پایین واسه همین راضی به گذاشتن تو بانک نمیشه  

هم خونه داریم هم مغازه پولمونم زیاد نیس همون60-70میلیونه.مامانم میگه سود بانک کمه ارزش پول میاد پای ...

بانک ریسکش کمه .سهام بلدی می خواد شاید جوانمرد بدونه سهام کدوم شرکت سودش زیاده 

فک کنم شرکتای نفتی و فولاد خوب باشن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
سلام سهام رو باید بلد باشی و با آگاهی و دانش وارد بازار بورس بشی مخصوصا برای خریدهای کوتاه مدت و ...

یکی از دوستای بابام از یکی از سهاماش سود خوبی کرده همش اونو به همه میگه ولی بقیه اش رو که کلی ضرر خورده نمیگه  مامان منم فک میکنن بورس گل و بلبله درجا بهمون کلی سود میدن.پس با این اوصاف نظر شما اینه که بورس نخریم درسته؟

ای وای باز دیر رسیدم 😆❤

من خواهرشون هستمممممممم😃❤😀

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه