2777
2789
عنوان

دلدرد نوزاد خواهشن بیاین

189 بازدید | 49 پست

سلام دوستان الان ۱۵ روزه که دخترم به دنیا اومده چند روزی هست که زبونشو بیرون میاره  یا میجوه و پیچ میده همش خودشو پیچ میزنه و صدای زور زدن از خودش درمیاره خیلی نگرانم کسی راهکاری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدادلم ضعف رفت پسرمنم اینجودی میکردزبونشو دلدردوکولیک روهمه بچه هارارن دیگه بایدمداراکنی باهاش&n ...

قطره کولیک از براش گرفتم به نظرت بهش بدم چون تعطیلات بود دکتر نبردم

عزیزم اول تغذیه خودتو درست کن، احتمالا غذاهایی که میخوری مناسب نیستن. چون اون بچه داره شیر شما رو میخوره، خیلی باید مراعات بکنید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

من یادم نیس بخدادقیقاازکی قطره دادم بهش ولی کولیک ازم میدادم بنظرمن تافرداصبرکن بازازدکترمشورت بگیرسرخودنده کوچیکه چون دقیق یادم نیس ازکی دادم ازچندروزش بوددادم نمیدونم 

وخدایی که بشدت کافیست
تغذیه خودت خیلی مهمه عزیزم ...چیزایی که نفخ داره مطلقا نخور ...غذاهای با طبع سرد نخور ...همش سعی کن ...

زردی داشت همش خنکی میخوردم خودش هم قطره بیلی ناستر استفاده میکنه بعنی ممکنه مال اون باشه

زردی داشت همش خنکی میخوردم خودش هم قطره بیلی ناستر استفاده میکنه بعنی ممکنه مال اون باشه

آخی عزیزم ...پس حتما شیرت طبعش سرد شده که شدیدا باعث دلدرد میشه ...باید جبران کنی ...خودت رو ببند به گرمیجات