2789

از بعضی رفتارای خانواده شوهرم خیلی کلافه هستم امروز رفتیم خونه مادرشوهرم سریع اومدن جلو من که وایی عمه شوهرم میخواد بیاد بدو سریع ارایش کن لباس خوب بپوش و این حرفا من بدم اومد چقد یکیو بزرگ میکنن الکی حالا انگار تحفه هست نمیدونم ازش میترسن یا رودروایسی دارن نمیدونم چرا جلو این زن انقد دستو پاشونو گم میکنن.ادم بدش میاد واااااااییییی خدا.

چه شاخص خاصی داره؟بزرگ فامیله؟پولداره فامیله؟تحصیلکرده فامیله و....

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش تو خونشون اسم این خانم هست که اینو خرید این کارو کرد فلان جا رفت از اولم که من وارد خانوادشون شدم توی ذهن من بد جا کردن الکی بزرگش کردن اتفاقا من بیشتر ازش بدم اومد بس که تعریف الکی کردن ازش.بردنش الکی بالا.نمیدونم مادرشوهرم خل هست؟ بگو بابا ول کن بعد از ۴تا بچه هنوز تو نخ خواهرشوهر و این حرفاس.

شایدم زبون دراز فامیله.

از اونا ک ادمو میخورن  

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

هیچی نداره از نظر من نه اتفاقا عمه کوچیکه شوهرمه درسم نخونده ۴۴سالشه با منم خیلی نفاوت سنی داره اما وضع شوهرش خوبه خب این به من چه؟ من اصلا ادم حسابش نمیکنم

باز خوبه مادرشوهرت رو یکی حساسه مادرشوهر من که رو کل مردم حساسه 😐😑😑ک یه موقع چیزی نگن

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
هیچی نداره از نظر من نه اتفاقا عمه کوچیکه شوهرمه درسم نخونده ۴۴سالشه با منم خیلی نفاوت سنی داره اما ...

وا خب شوهرش پولداره یعنی عمه پولدارس دیگه چرا جداشون میکنی ولی عزیزم اون ب شخصه ک بهت بد نکرده ک میگی ادم حسابشون نمیکنم بخاطر رفتار خانواده شوهرت باعث شده ازش متنفر بشی ک ربطی ب عمه نداره ب هر حال مهمونه باید جلوش اراسته بود  

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

یعنی مرتبی و بهت میگن برو آرایش کن و لباستو عوض کن؟مگه میری خونه مادرشوهرت مرتب نیستی که بهت میگن؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!