2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آمپول و عکس رنگی و .....وحشت دارم

نگران نباش بسپار به خدا خودش بهتر میدونه

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
آره من.

سلام رونیکا جون . یه سوال. 

بنظر شما روزی که دما میاد پایین تخمک گذاریه یا فرداش؟ اخه من روزی که دمام میاد پایبن کیتمم مثبت میشه در حالی که داخل بروشور کیت نوشته 24 تا 36 ساعت بعد از مثبت شدن کیت تخمک ازاد میشود. ضمنا روز تخمک گذاری رو برای تعیین جنسیت می خوام. خواهش می کنم اگه اطلاعاتی دارید جوابم رو بدید. متشکرم

آره من.

سلام عزیزم .میشه بگی چه جوری بادمای بدن روزتخمکگذاریتومتوجه شدی وترشحاتت چجوری بودی؟اگه یادته میشه بگی دمای بدنت چقدر بوده وروز تخمکگذاری چقدر شده ؟وچندشب اقدام داشتی؟جنسیت بچه چی شد؟شرمنده این همه سوال پرسیدم🙏