2777
2789
عنوان

سلام کسی بوده اینجوری

342 بازدید | 17 پست

کسی بوده با مصرف فقط یک بار قرص دوفاستون پریودش نامنظم بشه من بعد ده روز استفاده قرص پریود شدم فروردین 9پریود شدم اردیبهشت13 این ما الان 18هم هنوز نشدم یک بار ده روز بعد پاکی نزدیکی داشتم بدون جلوگیری یک بار نزدیکای 13هم که باید پریود میشدم احتمال داره حامله باشم خیلی دمای بدنم داغ شده وجوش زده صورتم

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من دوفاستون نساخت و فقط یماه موعدش شوم بعد عقب افتاد رفتم دکترم قرصمو عوض کرد

تست بزن انشالله مثبته

نبود برو دکترت حتما

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
دیگه پنج روز از موعدتون گذشته نشون میده بی بی چک عزیزم

اخه نزدیکان میگن زود زدن منفی بوده بعد دوهفته زدن مثبت بوده گفتم صبر کنم 

عزیزم الان جواب میده حتما بی بی چک بزن امیدوارم که جوابش مثبت باشه و دلت شاد بشه

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
چطور پنج روز بعد از موعد پریودت هنوز بیبی چک نذاشتی? من سر پسرم یازده روز قبل از پریودم بیبیچک گذاشت ...

اخه بچه نمیخوام فرقی نداره برام هرچی قسمته خدابزرگه

اخه نزدیکان میگن زود زدن منفی بوده بعد دوهفته زدن مثبت بوده گفتم صبر کنم 

من دو روز از وقتم گذشت مثبت بود البته برامن افتاد متاسفانه بزنی نشون میده ان شا الله مثبته

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
چطور پنج روز بعد از موعد پریودت هنوز بیبی چک نذاشتی? من سر پسرم یازده روز قبل از پریودم بیبیچک گذاشت ...

ماشالله چه زود زدی واقعاااا

من دلم نمیاد 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
به من دوفاستون نساخت و فقط یماه موعدش شوم بعد عقب افتاد رفتم دکترم قرصمو عوض کرد تست بزن انشالله مث ...

پس مثل من یک بار منظم شدی باز عقب انداختی

[QUOTE=61215400]اخه بچه نمیخوام فرقی نداره برام هرچی قسمته خدابزرگه[/QUOTبچه نمیخوای پس چرا بدون جلوگیری رابطه داشتی و قرص دوفاستون مصرف میکنی? الان احتمالن باید باردار باشی عزیزم که پریود نشدی