2777
2789

بیابید از خدا بخواهیم گناهانمونو ببخشه و برای همدیگه دعا کنیم تو دعا هاتون برای دل شکسته منم دعا کنید🙏😔

شب قدر است و من قدری ندارم. 

چه سازم توشه قبری ندارم. 

شب عفو است و محتاج دعایم. 

ز عمق دل دعایی کن برایم. 

اگر امشب به معشوقت رسیدی 

خدا را در میان اشک دیدی 

کمی هم نزد او یادی ز ما کن 

کمی هم جای ما او را صدا کن 

بگو یارب فلانی رو سیاهست 

دو دستش خالی و غرق گناهست

بگو یارب تویی دریای جوشان 

در این شب، رحمتت بر وی بنوشان😞التماس دعا😞

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...

التماس دعا،،شفای خواهرم ،،خواهشا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا،،شفای خواهرم ،،خواهشا

انشاءالله به حق دل شکسته حضرت فاطمه زهرا خواهرت شفا پیدا کنه عزیزدلم 

انشاءالله به حق دل شکسته حضرت فاطمه زهرا خواهرت شفا پیدا کنه عزیزدلم 

قربونت برم😭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دعا میکنم که سر به راه شدن و مراقب رفتار و حرفا بودنمون فقط محدود به این روزها و شب های عزیز نباشه.انشاالله که تحول عمیق درونی و بیرونی عالی در خودمون و زندگیمون رخ بده

انشالله که هرکی هر مشکلی داره خدا حلش کنه انشالله همه ی بیماران شفا پیدا کنن  التماس دعا برام ...

انشالله ،،به حق فاطمه زهرا

دعاکنین برام حتی اگر شده ی دونه صلوات چندروزی از موعد میگذره من پری نشدم ودرحال جدایی هستم دعاکنی ...

انشاءالله که به حاجت دلت برسی عزیزم 🙏😔

( الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ )

دعا میکنم که سر به راه شدن و مراقب رفتار و حرفا بودنمون فقط محدود به این روزها و شب های عزیز نباشه.ا ...

انشاءالله 🙏