2777
2789
عنوان

مادرشوهر

648 بازدید | 42 پست

سلام 

منو همسرم ۷ ماه میشه عقدیم هر دو سه هفته یک بار مادرشوهرم تا میرم خونشون سروسنگینه با  دومن عسلم نمیشه خوردش دو روز پیش هم باز همینطور شد هر دفعه هم ک شوهرم باهاش حرف میزنه همش حرفش اینه ک چرا پسرش ازش دور شده و ی مشت ببخشید دری وری شوهر منم ادم مذهبی هست و خیلی برای پدر و مادر ارزش قائل میشه امشب رفت باهاشون باز حرف بزنه به منم گفت سحر بریم اونطرف ولی من قبول نکردم و گفتم باید بفهمن منم از رفتاراشون ناراحت میسم چقدر کوتاه بیام شوهرمم ول کرد رفت احیا و بعدش هم الان نیمده خونه ما رفته خونه مامانش 

خیلی اعصابم خورده تو طول دوران عقدم جز شبای اول عقد دیگه شبی نبوده ک  پیش شوهرم نخابم الان دارم کلافه میشم به نظرتون چی کار کنم با مادرشوهرم چطوری رفتار کنم برم رک بهش بگم از رفتارش ناراحتم اخه ایندفعه ک ناراحت شد من خریت کردم و بخاطر شوهرم بهش زنگ زدم تا ازش بپرسم چشه ولی فقط غر بهم زد و شما خیلی بیرون میرید و اینا 

من خواهر شوهر ندارم مادرشوهرمم خیلی خیلی حس میکنم بهم حسادت میکنه 

لطفا کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی چیه

خیلی از مادرا هستن که وقتی پسراشون ازدواج میکنن اولاش بخاطر وابستگی زیاد به پسراشون خیلی حساس میشن رو عروسشون و فکر میکنن عروسشون، پسرشونو دزدیده

خداروشکر مادر شوهر شمام فقط سرسنگینه و توهین نمیکنه

بنظرم با صبوری و محبت کردن بهشون و زود زود سر زدن بهشون این مشکل حل میشه

که بدونن پسرشون هنوزم هست

عزیزم دوران عقد قرار نیس هر شب پیش هم باشین ، از شوهرت یه کمم دور بمونی بهتره واسه رابطتون

مادرشم دلتنگ میشه حتما ، ولی رفتارش زشته 

همین که همسرت باهاش حرف میزنه خوبه تو دیگه تحت هیچ شرایطی باهاش درددل نکن چیزی نگو

ببین هرکار کنی که شوهرتو از مادرش دور کنی یا بدگویی کنی فقط باعث میشه بیشتر از شوهرت دور بشی 

میخوای تو چشم شوهرت عزیز بشی قربون صدقه مادرشوهرت برو چاخان کن یه کم سیاست داشته باش

من از تو بدتر بود اوضام همین روشو در پیش گرفتم حالا شوهرم میگه منو از مادرش بیشتر دوست داره البته بگما خیلی برام سخت بود هرکار میکنه یا توهین میکنه بازم تعارف و احترام و به روی خودم نیوردن پوستم کنده شد ولی نتیجه داد😀

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......