2777
2789
عنوان

بدخوابی پسر یسالم

138 بازدید | 10 پست

پسرم یسالشه و شبا هر نیم ساعت بیدار میشه یکم شیر میخوره و پشتشو میکنه به من باز دو دقیقه بعدروشو برمیگردونه و شیر میخواد تا وقتی که خوابش ببره باز نیم ساعت بعد همین برنامست تا صبح 

خسته شدم دیگه😭😭😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم خوابيده بهش شير نده يه جايي بشين تو بغلت سيرش كن و بعد بزارش تو جاي خوابش حتما هم ازت فاصله ...

ممنون عزیزم امشب خونه ی خودمون نیستیم راه حلت رو امتحان می کنم ازین به بعد خونه تو تختش میخوابونمش شاید بهتر شه

باردارم هستم دکترم گفته تا۲۶ هفته میتونم شیر بدم و ۳هفته بیشتر نمونده باید کم کم بگیرم ازش 

😥شیشه هم نمیگیره 😭

ممنون عزیزم امشب خونه ی خودمون نیستیم راه حلت رو امتحان می کنم ازین به بعد خونه تو تختش میخوابونمش ش ...

پس حتما شروع كن از شير بگيرش

عب نداره كه تو شيشه نميخوره، با ليوان بهش بده

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
پس حتما شروع كن از شير بگيرش عب نداره كه تو شيشه نميخوره، با ليوان بهش بده

با لیوان با قاشق همه جوره امتحان کردم نمیخوره 

شاید از شیر خودم که بگیرمش مجبور شه شیشه بگیره😥

چیکار کردی عزیزم

تاپیکات و خوندم

مشتاقم عکس پسر دومتم ببینم

چطور از پسش براومدی

یکم تتعریف کن

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
چیکار کردی عزیزم تاپیکات و خوندم مشتاقم عکس پسر دومتم ببینم چطور از پسش براومدی یکم تتعریف کن

امروز پسر دومم ۱۳ روزشه الان زودِ بگم از پسش برومدم😀 آخه فعلا دورم شلوغه و مامان و خواهرم کمکم هستن و خواهرشوهرو مادرشوهر هم بهم سر میزنن  ولی خب میدونی دیگه بچه تا ازچهلگی دربیاد خیلی سخته ومراقبت ۲۴ساعته میطلبه میدونم راه سختی در پیش دارم😅ولی بازم شیرینیای خودش رو داره

اینم آقا پارسا 😍هیچ شباهتی به داداشش نداره😄

ماشاالله

خدا براتون نگه داره

خوبه که تنوعه  

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟