پسرم یسالشه و شبا هر نیم ساعت بیدار میشه یکم شیر میخوره و پشتشو میکنه به من باز دو دقیقه بعدروشو برمیگردونه و شیر میخواد تا وقتی که خوابش ببره باز نیم ساعت بعد همین برنامست تا صبح
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
چیکار کردی عزیزم تاپیکات و خوندم مشتاقم عکس پسر دومتم ببینم چطور از پسش براومدی یکم تتعریف کن
امروز پسر دومم ۱۳ روزشه الان زودِ بگم از پسش برومدم😀 آخه فعلا دورم شلوغه و مامان و خواهرم کمکم هستن و خواهرشوهرو مادرشوهر هم بهم سر میزنن ولی خب میدونی دیگه بچه تا ازچهلگی دربیاد خیلی سخته ومراقبت ۲۴ساعته میطلبه میدونم راه سختی در پیش دارم😅ولی بازم شیرینیای خودش رو داره
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟