2777
2789
عنوان

جاری خوشتیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 34582 بازدید | 118 پست
نه یه لحظه قاطی کردم  یادمه یبار گفتی نینی نداری اسمت همینجوریه  الان فک کردم گفتی ازدبا ...

اره عزیزم نینی ندارم تازه عروسی کردم😄😄😄😄❤️❤️❤️

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا شوعرم حساسم کرده

من قبل از ازدواج خیلی مذهبی و با حجاب بودم..ولی از وقتی ازدواج كردم ازبس شوهرم ب خانماییكه بیرون تیپ میزنن توجه میكنه دیگه حجابو گزاشتم كنار😫😖‌....قبلنا فقط تو خونه و جلو خودش كم نمیزاشتم و بیرون كامل باحجاب تا اینكه صاف جلو وایستاد گفت چرا انقد شلخته میپوشی😖😖😖...قبلنا همش از ب ا س ن و كمر و شكم صاف زن عموش حرف میزد اللن دیگه از بس فهمیده من خوشم نمیاد چیزی نمیگه...البته من خودم تیپم خوبه و شكم ندارم ولی بیرون گشاد میپوشیدم ك جلب توجه نكنه ولی دیگه خستم كرده😓😖😖😖

ببین تیپ خب اگ منظورت هیکله خب من پیشتاااااازم

ولی اگ منظورت لباسه حس میکنم هممون خوبیم اونا تنوع طلبانه  زیاد میخرن خوبن من مدگرایانه و بقول خودمون گرون و لاکچری اما ن زیادی سالی4تا

شوهرت غیرتیه  شوهرم بهم میگه هر چقدر رژت قرمز تر بهتر

دقيقا، مال من برعكسه، ميگه يه رژي بزن كه معلوم نباشه، اگه نميزني هم بهتر، ميگم معلوم نيست اين رژي كه زدم!!! ميگه چرا خودم ديدم نگات ميكردن😂

صد تا رژ دارم كه اصلا استفاده نميشه

فقط يدونه دارم كه خيلي كمرنگه ده باز ازش خريدم. فقط به همين راضيه.😂

ميكه اون پر رنگارو تو خونه بزن و عروسي.

من قبل از ازدواج خیلی مذهبی و با حجاب بودم..ولی از وقتی ازدواج كردم ازبس شوهرم ب خانماییكه بیرون تیپ ...

وا چرا تعریف میکننن اینکار ادموحساس میکنه بدم میاد😡

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
من قبل از ازدواج خیلی مذهبی و با حجاب بودم..ولی از وقتی ازدواج كردم ازبس شوهرم ب خانماییكه بیرون تیپ ...

دقیقااااا مثله من شوهرم به خانمای اطراف توجه میکنه 

اون روز شال قرمز پوشیدم با مانتو آبی ) لی) خیلی خوشتیپ و خوشگل شده بودم همه هم گفتن به غیر از شوهرم گفت ایش زشتی این همه به خودت میرسی حالا امروز جاریم شول قرمز سر کرده میگه ببین میدونه شال قرمز بهش میاد سرش میکنه 

مواظب ایمانت باش عزیزم😢

اصلشم همینه که جلوی شوهرت خوشگل کنی بیرون از خونه ساده و جلب توجه نکنی😔

کار شوهرت خیلی زشته که از زن عموش تعریف میکنه،واقعا خیلی بده اینجوری،اصلا اجازه نده این حرفا رو راحت پیشت بزنه،چجوری روش میشه بگه اخه

دقیقااااا مثله من شوهرم به خانمای اطراف توجه میکنه  اون روز شال قرمز پوشیدم با مانتو آبی ) لی) ...

ای وای آخه این چه حرفیه

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟