2777
2789

شبتون بخیر خوشگلا 

بچه ها من باور میکنین هر کاری کردم واسه شکمم نمیره ک نمیره فقط یه کوچولو کوچیک شده نمیخام کلا لاغر شم میخام فقط شکمم بره

هولاهوپ گرفتم نشد پهلوهام رف من پهلو نمیخام شکم میخام بره

رفتم یوتوب ورزشای شکم کردم نرف

غذا کم کردم نرف

انواع عرق نوشیدم بازم نرف 

کلی ورزشای شکم نمیره ک نمیره

واقعا یکی نیس ک یه دوستی‌ ک با شکمش جنگیده باشه ک نتیجه بگیره؟؟شنیده هاتونو نگین تجربه بگین تجربه😢😢😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم یک هفته برو باشگاه تمرین تناسب اندام کن به هیچ وجه روی یک قسمت خاص از بدنت کار نکن.و ورزش های هوازی مثل دوچرخه ثابت یا متحرک تردمیل یا دویدن خیلیی بهت کمک میکنه دراز نشست برای کمر و گردن ضرر داره اگه بیشتر از 50تا در روز باشه.ی قاشق جعفری ریز شده با ی لیمو سبز کامل و ی لیوان اب ناشتا بخور و همچنین کاهو به دلیل داشتن فیبر زیاد باعث چاقی صورت و لاغری شکم میشه.ببخش پر حرفی کردم ان شاالله موفق باشی

جون مادرت لایک نکن  
سلام گلم یک هفته برو باشگاه تمرین تناسب اندام کن به هیچ وجه روی یک قسمت خاص از بدنت کار نکن.و ورزش ه ...

مریم جان باشگاه ک برم همه جام لاغر نشه یه وق؟بابا نمیدونم این خارجی ها چیکا میکنن ران و بالاتنه دارن بزرگ شکمشون تخت و صاف 

اینکه غذا کم کردی نرفتی هم درست نیست بیشتر مواقع گشنگی باعث چاقی و سوختن عضلات میشه ک دردسر ساز هست بدون مشورت پزشک برای خودتون برنامه رژیم نریزید و حتما غذا بخورید هر وعده و حتی میان وعده.اما کم و مقوی، شیرینی جات و... رو کنار بگذارید

جون مادرت لایک نکن  
مریم جان باشگاه ک برم همه جام لاغر نشه یه وق؟بابا نمیدونم این خارجی ها چیکا میکنن ران و بالاتنه دارن ...

ورزشهای هوازی رو زیاد انجام بده و بعدش هم حرکات مخصوص بزرگ کردن با سن و سینه رو بزن