2777
2789
عنوان

دوروز عقب انداختم میشه بیاید؟

6156 بازدید | 28 پست

دوروز پریود عقب انداختم حالت پریودی داشتم ولی خونریزی نداشتم وامروز به. شدت تکرر ادرار دارم و لگن چپم وکمرم خیلی درد داره دل درد بعضی وقتا دارم . بی بی چک غروب گذاشتم منفی شد به نظرتون امکانش هست باردار باشم و فعلا نشون نده؟

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله باشی...ولی منم دو ماهه دوروز عقب میندازم همه علایم بارداری دارم ولی بعددوروز پری میاد

😭 خدا کنه  مامان بشیم ماهم

پنجاه پنجاهه تو اقدام زیاد پیش میاد عقب انداختن اما ان شاالله هرچی صلاحته بشه

😭😭😭 انشاءالله که بارداری باشه دلم گرفته اگر نباشم پس این دردا چیه. خب من قبل پریودی همیشه نداشتم این علایم هارو

خدا کنه. اینقد سخته امیدوار باشی نشه

اره دقیقا من که امروز کلی خورد تو ذوقم رفتم دکتر که ۱۳روزه عقب انداختم نشدم هنوز  دکتر گفت برو سونو که اگه باردار بودی و کیست اینا داشتی معلوم بشه ازمایش نده دیگه اقدامم داشتم  هرچی علائمم بود داشتم نمیدونم تلقین یا چیز دیگه ایه که ادم اینجوری میشه دکتر گفت برو سونو مسئول سونوام پنج میومد دکترم چهار میرفت ماهم قرار بود بریم جایی😑همه چی پیچید توهم خلاصع اومدم ب شوهرم گفتم بریم یروز دیگه میایم خب اونم گفت بیکاریم مگه توفک میکنی بچه داری واقعا؟با ی پوزخند بدی 😔انقد دلم شکست که نگو اگه یه ذره امیدم داشتم از دست دادم  گفتم بمیرمم راجع ب این چیزا عمرا اگه در جریانش بذارم😔خودم کارامو انجام میدم اصا