2777
2789
عنوان

بهترین شب برای دعا

115 بازدید | 14 پست

امشب از خدا میخوام جوری سرنوشتمونو رقم بزنه که تا آخر عمر ممنون و شکرگذارش باشیم

امیدوارم امشب به هر چی میخواین برسین و حاجت روا بشین 

دوستان اگه دوسداشتین برای منم دعا کنین ممنون

الهم صلی علی محمد وآل محمد

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍

الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه سال دیگه نی نی بغلشون باشه منم یکیش🤗❤

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه سال دیگه نی نی بغلشون باشه منم ی ...

به امید خدا 

برات صلوات فرستادم یه نینی تپل خوشکل خدا بهت بده‌

به منم یکی بده 

....

به امید خدا  برات صلوات فرستادم یه نینی تپل خوشکل خدا بهت بده‌ به منم یکی بده

الهی آمین

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزان دعا میکنم 

همه مریض ها شفا پیدا کنند

تمام مستاجرها خانه دار بشن

تمام بی اولادها صاحب اولاد سالم بشن

معتادا ترک کنند

خیانتکارا امشب به خودشون بیان و نذارن زندگیشون خراب شه

هر زنی که میخواد پا بذاره زندگی کسی رو خراب کنه خدا یا هدایتش کنه یا از روی زمین محوش کنه

امشب انقدر التماس دعایی بمن گفتند خدایا خودت شرمندم نکن اگر لایقم دعاشونو مستجاب کن

دوستان دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم و بچم سالم دنیا بیاد

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@