2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص وجوش نکن

خوشحال باش 

با روغن زیتون صورتت شبا ماساژ بده 

سفید اسکراب طبیعی حتما یکبار استفاده کن در هفته 

فسفود کم کن

عرقی جات گیاهی بخور

در کل حال روحیت هرچی خوشتر صورتت قشنگتر

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

عزیزم اول باید دلیل این که جوش زدی رو پیدا کنی

اگه جوشات هورمونی باشه باید سونو بدی ببینی تنبلی داری یا نه چون کیست باعث جوش میشه

اگه هم از کبدت باشه باید ناشتا خاکشیر یا عرق شاطره با کاسنی بخوری

اول شروع کن صبحانه ناشتا خاکشیر بخور اگه خوب نشدی و مزیوداتم نامنظم بود برو دکتر زنان

برای جوشاتم از ژل bitroy (بیتروی) که ضد جوش هست استفاده کن و اگه جاشونم موند از پماد موپیروسن استفاده کن 

خدایا شکرت❤️

حرص وجوش نکن خوشحال باش  با روغن زیتون صورتت شبا ماساژ بده  سفید اسکراب طبیعی حتما یکبا ...

تو مدت به خاطر کار شوهرم خیلی استرس داشتم خودمم فکر میکنم مال اون باشه

به نام خدا.خواهر من از این روش استفاده میکنه خوبه.هررررررمیوه ای ک میبینی خشک کن.سپس پودر کن همشو باهم(میکس) و بزن به صورتت.با اب ماست روغن زیتون یا هرچیزی ک میدونی طبیعی و خوب و مناسب پوستت هست خمیرش کن و بزن..میوه هم هرچی دم دستت بود.هرچی بیشتر بهتر.تو سایه خشک کن

منم ی مدت شدید جوش زدم.

ژل شستشوی روغن درخت چای بگیر عااالیه.

و اینک عسل و ابلیمو و دارچین قاطی کن بزن ب صورتت.

برای من تاثیر داشت  و برای اینک جوشات خشک بشه کپسول  دایکسی سایکلین رو اکثر پزشکا تجویز میکنن روزی یدونه.ک ضررای خودشو داره ولی جوشو از بین میبره .