2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برم بیرون بهتر از اینه که توی خونه پیش تو باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 19 پست
خودمم همینو میگم برادرزاده هاش میان خونه مادرشوهرم مثلاً ولی از اول تا آخر پایین سر کمد دخترم نشستن ...

وقتی میان پایین رو قفل کن با دخترت برو بالا یا اتاق دخترتو قفل کن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
وقتی میان پایین رو قفل کن با دخترت برو بالا یا اتاق دخترتو قفل کن

مهلت نمیدن

تازه مادرشوهرم به بهانه اینکه خونه اش کوچیکه همون اول میگه بچه ها برید پایین بازی کنین من حوصله سر و صدا ندارم

دیگه خودشون هم میدونن پایین شده میدون بازی

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم دقیقا همینطوریم درکت میکنم شوهر منم دیگه براش مهم نیس خوشحالم یا ناراحت اصلن خودشو میزنه به ند ...

اولا حتی اگه چیز کوچیکی باعث ناراحتیم میشد سریع میفهمید

الان خیلی ازم دور شده

توقع داره مثل کلفت توی خونه اش کار کنم و جیک نزنم

کاش پشت و پناه داشتم تا بهش گوشمالی بده

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
مهلت نمیدن تازه مادرشوهرم به بهانه اینکه خونه اش کوچیکه همون اول میگه بچه ها برید پایین بازی کنین م ...

به هرحال محل نده زندگی رو سخت نگیر برا خودت همه چی رو ساده و بی ارزش بگیر تا ان شاءالله مستقل میشین خونه جدا ولی این اعصاب خوردیات میمونه سعی کن تا میتونی زندگیت رو گرم کن شوهرتو جذب کن مخصوصا روزانه زیاد لمسش کن حرف زدنی دستشو بگیر توچشاش نگاه کن کارکوچیکی کرد الکی خیلی ذوق کن چیزای خوبشو تقویت کن اومد منت کشی بهش محبت کن به هرحال با خالی کردن خودت هیچی درست نمیشه به قول یکی از کاربرای سایت اون چاقو رو بده من بیا با این پنبه سر ببر ازاین به بعد

اولا حتی اگه چیز کوچیکی باعث ناراحتیم میشد سریع میفهمید الان خیلی ازم دور شده توقع داره مثل کلفت ت ...

خودتم کلفت وکارکن ندون خیلی ساده بگیر کاراتو جوری که همش خودتو خسته نکنی به ساده ترین روش انجام بده و با این دهنیت که سخت و زمان گیر نیست کارخونه و کاربچه