2777
2789

خیلی سخته خیلی مسولی ریز ریز اعمالت مهمه ممکنه ادمارو به چشم حیوون ببینی کم کم از همه زده میشی خیلی خوبه حجاب جلو چشم ادما هست و خدا ستاره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم اره ی سری تمرین هایی هست که میشه ولی به نظرم مهمترین چیز پاکی ذاته ادمه  من تاحالا امتحا ...

من میخوام امتحان کنم ولی قبلش باید اطلاعات کامل کسب کنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
عزیزم من اعتقادمو نسبت به این موضوع گفتم  نمیگم دروغ میگی ولی من نمیتونم باور کنم

عزیزم یکم دقت کنی جمله ام فان بود😀😀😀 یه ۱۰ تایی دیگه هم چشم دارم خواستی قرض میدم بهت از خشکی در بیای😀😁😃😃😄😄😅

چرا؟؟؟ چشم سوم‌چیه ؟؟ببخشید ....

وسط پیشانی یکم بالاتر از ابروئه قد ی لوبیاست 

ولی واسه ادمای عادی بستست و کوره 

ولی واسه بعضی ها بازه باهاش میشه مسائل متافیزیکی رو دید یجورایی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم یکم دقت کنی جمله ام فان بود😀😀😀 یه ۱۰ تایی دیگه هم چشم دارم خواستی قرض میدم بهت از خشکی در ب ...

من شبیه عنکبوت تصورت کردم اونم 7-8تا چشمداره😨😨😨

شوخی کردم به دل نگیر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من میخوام امتحان کنم ولی قبلش باید اطلاعات کامل کسب کنم

اشتباه میکنی به نظرم 

اکثر اونایی که دنبالش رفتن پشیمون میشن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اوني كه داره يا توانايي ذاتيش بوده يا به طبع ريضت و تزكيه نفس بهش رسيده كه كار هر كسي نيست

دنبال اين مباحث افتادن امكان انحراف زيادي داره و ممكنه مشكل ساز بشه 

كار خدا بي حكمت نيست صلاح بود پرده ها در كار نباشند تواناييش در همه انسانها بوجود ميامد

ظرفيت ما محدودِ بيخيال شو

با این چیزها ور نرید ..برای کار با ناشناخته ها، بهتره استاد راهنما داشته باشین ،وگرنه ممکنه ناخودآگاهتون قاطی کنه و بلد نباشید خودتونو میزون کنید

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳