2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرشوهر 😒😒😒

منو مادرشوهرم دوبار دعوت کرد یک بار کره عسل گذاشت تو سفره دفعه دوم شیربرنج بدون شام بدون هیچ چیز دیگه

به شوهرم گفتم‌ بگه دیگه ما رو دعوت نکنه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حلیم پختم .. دیگه هسته شدم نمیدونم شام و سحری چی بپزم 😔

وا 

مگه جدا میپزی 

دو وعده رو باهم بپز دیگه یه چیز 

تازه ما که اصلا شام نمیخوریم ،افطار سوپی چیزی سحرم وعده غذایی

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
بابام اینا وداداشم میان خونمون زرشک پلو با مرغ شیربرنج وسبزی وخرما زولبیا وسالاد فصل ....میخواستم اش ...

خوش بگذره عزیزم،خانواده همسرت دعوت نیستن؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
منو مادرشوهرم دوبار دعوت کرد یک بار کره عسل گذاشت تو سفره دفعه دوم شیربرنج بدون شام بدون هیچ چیز دیگ ...

نگووو نقووو نگیی نققققی 😨😨

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
منو مادرشوهرم دوبار دعوت کرد یک بار کره عسل گذاشت تو سفره دفعه دوم شیربرنج بدون شام بدون هیچ چیز دیگ ...

مادر شوهر من درست میکنه بنده خدا دوبار تاحالا رفتیم خونه شون،غذای سحرمونم میده میبریم تازه😆

پز دادم الان😂

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞