2777
2789
عنوان

خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
شایدخیلی اه وناله میکنیدومیگیدخستم اونم فکرمیکنه پس به زورانجام میدی

نه اصلا...ولی خوب بچه ۶ماهم اصلا روی زمین بند نمیشه...همش باید بغلم باشه.

منم مجبورم هول هولکی وقتی خابه یه غذایی درست کنم.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
نه اصلا...ولی خوب بچه ۶ماهم اصلا روی زمین بند نمیشه...همش باید بغلم باشه. منم مجبورم هول هولکی وقتی ...

تونگهداری بچه ازشوهرتم کمک بگیرسعی کن باشوهرت زیادوقت بگذرونی بعضی وقتابچه روبزارخونه مامانت یامادرشوهرت ویه شب دونفره درست کن وباغذاهایی که شوهرت دوست داره

(Biri var (g

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا پختن با عشق یعنی وقتی داری غذا میپزی شعرای عاشقانه بخونی و به غذا فوووت کنی که عشقت کاملا به خورد غذا بره ، این یعنی غذا پختن باعشق

خخخخخخخخخ

خدایا شکرت بابت همه چی!

چه حرفها چه انتظاراتی دارن بعضی آقایون !! تو وقتی داری میگی همه کار براش میکنی خب داری از رو علاقه میکنی مگه کارهات از سر اجباره که اینطوری میگه!!

به نظرم خودت باش و به حرف دلت گوش کن با علاقه کار کن،، همین تمام، خودش بعد چند وقت به عشق شما پی میبره البته اگر خواسته باشه قبول کنه وگرنه که بعضی آقایون براشون خودکشی هم کنی میگن نههههه از رو علاقه نیست!!

خدایا شکرت بابت همه چی!
مثلا...میگه باید غذا پختنت باعشق باشه. نه از روی اجبار که فقط شکم شوهر و بچه هاتو سیر کنی...من نمیف ...

شوهر من امروز به من گفت بوی غذای زن همسایه پله ها رو برداشته! گفتم یعنی چی؟ گفت برو بو کن میفهمی.میگف دیروزم همین بو بود.من شاغلم ناهار نداشتیم!

شوهر من امروز به من گفت بوی غذای زن همسایه پله ها رو برداشته! گفتم یعنی چی؟ گفت برو بو کن میفهمی.میگ ...

همیشه مرغ همسایه غااازه 

کمی بیخیالی طی کن شما شاغلی ایشون باید کمی درک کنه نمیشه که همیشه غذا گرم و تازه و آماده باشه

خدایا شکرت بابت همه چی!
شوهر من امروز به من گفت بوی غذای زن همسایه پله ها رو برداشته! گفتم یعنی چی؟ گفت برو بو کن میفهمی.میگ ...

به شوهرت بگو روزه بگیر برای سلامتی جسم و روحت خوبه خخخخ

خدایا شکرت بابت همه چی!
مثلا...میگه باید غذا پختنت باعشق باشه. نه از روی اجبار که فقط شکم شوهر و بچه هاتو سیر کنی...من نمیف ...

تزیین کن غذا هاتو با شمع 

به خودت برس 

هر روز یه چیز جدیدو امتحان کن یه لباس یه عطر 

متفاوت باش بعد از رو رفتارش کم کم متوجه میشی چی میخواد مثلا امروز عطرت خوب بود پس فردا همون عطرو بزن 

اخلاقتم سعی کن خودت باشی

یکم شیطونی ام بکن 

حله