2777
2789
عنوان

رفتار همسر بعداز فرزند دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوب شده حسش به بچه چه جوری بود

عاشششق بچم بود جونشم میداد ولی کلا ادم دیگه شد 

خییلی عوض شده بود 

خیلیم طول کشید اوکی شه 

بخاطر همین من اصن دور بچه دوم رو خط کشیده بودم ک اونم از دستم در رفت و دوباره باردار شدم بعد ۷سال 

منم هرکیو دور وبرم دیدم اول ک بچه اومد بدنیا خیلی خوب بودن بچه ک ی دوسه ماهش شده دیگه فاصله افتاده بین زن و شوهر 

برا همین منم میترسم اینجور شه برام حالا حالاها بچه نمیارم 

من الان تنها مشکلم اینه دقیقا بعد زایمانم شوهرم شدیدا فاصله گرفته هرچی باهاش صحبت میکنم بی فایده بود.۸ماهه انگار نه انگار من وجود دارم فقط واسه بچه جون میده انگار نه انگار که زنش هستم خیلی سرد شده انقدرشبا با گریه میخوابم دلم خون .دیگه داره از چشمم میفته منم دارم بهش بی حس میشم چقدر ۸ماه بهش گفتم بهت نیاز دارم به محبتت به توجهت ولی به دیوار گفته بودم تاثیرش بیشتر بودحتما

😂😂😂من اسمشو گذاشتم افسردگی بعد زایمان  چون واقعانم اونجوری شد

نه عزیرم من یه مطلب جالبی چند وقت پیش خوندم شما اسمشو درست گذاشتی همون افسردگی بعد زایمانه اسمش....که نوشته بود بعضی از اقایون بعد از به دنیا اومدن فرزندشون میگیرن...شوهر خواهرم هم گرفت

من طبق اینکه برادرشوهرامو میبینم اونا که کم مونده جونشونم بدن برا زن و بچه.

فورا جاریم بعد زایمان خونه رو به اسم خودش کرد‌.دوتای دیگه م که فقط ناز و عشوه شب و روز میان و شوهرشون کارای خونه رو میکنه.دم دقیقه زنگ میزنه احوال میگیره اب تو دل زن و بچه هاش تکون نخورده باشه.

خداجونم عاشقتم بابت همه چیز😍😙
نه درست نمیشه دیگه شوهرم خیلی عوض شده شاید هم با کسی باشه .آدم به اون گرمی مگه میشه نیاز جنسی نداشته ...

خدا نکنه عزیزم.

البته واقعا ادم تو بعضی کارای مردا میمونه😔

خداجونم عاشقتم بابت همه چیز😍😙