2777
2789
عنوان

چیکار کنم پسرم شیرمو بخوره

457 بازدید | 37 پست

پسرم 5 ماه شه شیرمو خوب نمیخوره فقط وقتی گیج خوابه میخوره

روزی یه بارم شیشه میدم یا با قاشق شیر خشک.میدم

شیرم کم شده ،

غذای کمکی جز حریره بادام چی بدم؟؟

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پسره منم اینجوریه ۵ ماهش تموم شده الان از بهداشت اوردم وزن گیریش خوب نیس تو یه ماه فقط ۱۰۰ گرم وقتی خوابه شیر میخوره یا وقتی گیج میزنه 

من یه ماهه تازه شروع کردم بهش سرلاک و فرتی میدم ولی انگار که انگار عوض نشده سرلاک و فرتی رو خیلی خوب میخوره ولی شیرم رو نه

شیر خشک بده 

اینطوری وزنش کم میشه 

حریره بادام که دادی بعد دو هفته توش خرما بریز 

بهد از یکی دو هفته اگه به خرما حساسیت نداشت فرنی سیب (توش پوره ی سیب بدون تکه درشت و کاملا زده ) بریز 

تو میتونی فرنی رو با طعم های مختلف امتحان کنی 

سوپ هم کم کم شروع کن اولش فقط گوشت و برنج و کره بعد یکی یکی چیز میز اضافه کن و برای هر یکی چن روز دقت کن ببین حساسیت نداره بعد برو سراغ دیگری   

من نمی دونم چرا بچه های پنج ماهه انقدر بد شیر میخورن مخصوصا شیر مادر ببین بیشتر بچه ها از جمله پسر خودم چهار پنج ماهگی خیلی بد شیر میخورد ولی بعدش عاشقه شیرم بود دیگه ۲۲ ماهگی مردم تا از شیر گرفتمش

شما شیرخشک میدین

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

سعی کن مواد غذایی ک از نظر مزه رو شیر تاثیر میزاره نخوری. 

الان ک هوا گرمه مرتب بشور و تمیز باش عطر و ادکلن هم قبل شیردهی استفاده نکن.

زیره. طالبی. شیر. و از همه مهمتر آرامش شیر رو زیاد میکنه

دقیقا پسره منم اینجوریه ۵ ماهش تموم شده الان از بهداشت اوردم وزن گیریش خوب نیس تو یه ماه فقط ۱۰۰ گرم ...

دختر من هشت ماه و نیمشه وزنش ۷۲۰۰ 

تو خواب اصلا شیر نمیخوره گاهی هفت ساعت

بچه های شما شیطونن که تو بیداری شیر نمیخورن 

من حریره بادام سوپ بیسکویت مادر میدم