2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱،۱۲ ساله ضد آفتاب دکتر ژیلا میزنم عاااااااالیه و هیچوقتم تا حالا نخواستم عوضش کنم چون پوستم چربه و با این ضد آفتاب تا حالا یه جوشم نزدم، تو هم اگه خواستی بگیری فاقد چربیشو بگیر و دو رنگ هم داره یکیش رنگ پوسته و یکیش سفید.. من رنگ پوستشو میگیرم یکم سفید کننده داخلش هست، قیمتشم بخوای بدونی اردیبهشت ماه گرفتم ۲۱۳۰۰ 😊

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔

سلام عزیزم

شرمنده نتونستم واست پیام خصوصی بذارم

اینجا اومدم

عزیزم میتونی منو توی گروه تل گرام شیدی جونینا عضو کنی؟برای ریزش مو؟ ازت خواهش میکنم

اگه امکانش هست شمارمو برات بفرستم