2777
2789

سلام خانما خیلی استرس دارم تیروییدم 4.8هستش ومن تو این تعطیلات دکتر نبود برم جواب ازمایشو ببینه وقرص بنویسه برام .تازه رفتم تو هشت هفته.بنظرتون روی جنین تاثییر گذاشته؟چیکار کنم😔قرص یدوفولیک میخورم فقط با ویتامین دی 3.حالا من تا یکشنبه که نوبت دکتر دارم همش میگم خدایی نکرده چیزی نشه

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

نه نترس

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اولم تیروئید ام رو 8.خورده ای بود خوب هم نشده فعلا تنها مشکلی ک برام پیش اومده نمیدونم بخاطر تیروئید هست یا نه ریسک غربالگری سلامت جنین برام پیش اومده

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
نه نگران نباش

اخه میگن سیستم های عصبی و مغز ایناش توسه ماه اول تشکیل میشه و کم کاری تیرویید باعث کند دهنی بچه میشه😔

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

من از اول بارداری دارم قرص تیروید میخورم از روزی یکی میخوردم تا الان رسیده به روزی دو تا فقط فقط هر ماه مثل دکتر زنان برو پیش دکتر متخصص غدد اصلا هم نگران نباش هیچ مشکلی برای نی نی بوجود نمیاد خیالت راحت راحت

من از اولم تیروئید ام رو 8.خورده ای بود خوب هم نشده فعلا تنها مشکلی ک برام پیش اومده نمیدونم بخاطر ت ...

وای خدا جدی؟انشالا که چیزی نیس اکثرا میرن سل فری رو انجام میدن شکر خدا بچه سالمه

اخه میگن سیستم های عصبی و مغز ایناش توسه ماه اول تشکیل میشه و کم کاری تیرویید باعث کند دهنی بچه میشه ...

استرس نداشته باش بدتر 

انشاالله تعطیلات تموم شد برودکتر  

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
حتما با متخصص غدد صحبت کن..دکتر خودت هیچی نگفت بهت ؟

این هفته تعطیل بود یکشنبه این هفته رفتم جواب ببرم متخصص زنانم هرکاری کردم بهم وقت نداد😔

من از اول بارداری دارم قرص تیروید میخورم از روزی یکی میخوردم تا الان رسیده به روزی دو تا فقط فقط هر ...

بنظرت دکتر زنان سر در نمیاره واسه تجویز دارو؟این دکتر زنانی که میرم باتجربه س .ولی نمیدونم فک کنم باید غدد تجویز کنه دارو رو

خیلی بالا نیست،، اصلا نگران نباش،،، دکتر هم بری بهت یه قرص میده ناشتا ۱چهارم یا ۱ دوم،،، والا اصلا ب ...

ایران همش تعطیلاته خداییش ادم کار ضروری براش پیش بیاد کارش لنگ میمونه دیگه هیچکی نیس رسیدگی کنه😔

منم ۴ونیم بودکه باقرص روزی نصف کنترل شده ورسیده به ۰/۸

خوبه خدا روشکر.من نگرانیم اینه که دیر میشه تا اون موقع که قرص رو شروع به مصرف کنم.یکشنبه وقت دکتر دارم😔اون موقعه میشم هشت هفته و سه روز