2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که پروژسترون مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 55 پست
مال منم همینطوره . هی میره و میاد . الان تو چه مرحله ای هستین ؟ به دنیا اومده ؟ 

نه عزيزم هفته٢٢هستم

هنوزم اگه حتي زياد راه برم لك ميبينم و امپول ميزنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه م حدود 11ماهشه الان،از دو.ماهگی تا 9ماهگی بارداریم شیاف پروژسترون مصرف کردم ،هفته های اول دو بار لکه بینی داشتم،هیچ مشکلی هم پیش نیومد ،من استراحت مطلق یودم اما چون برام مهم نبود ،تا ماه اخر سرکار رفتم و فقط یه هفته استراحت کردم اونم نه کامل

خوب خدارو شکر که خوب شدین . یعنی از تا هفته ۳۰  یکسره مصرف کردین ؟

دکترم میگفت شبی یکی بایدبزاری امامن یکسره نتونستم بعضی شبایادم میرفت،اماخداروشکرمشکلی ایجادنشداول هفته37هم سونودادم هم وزن بچه ام خوب بودوهم ضربان قلبش،آمپولم تاآخرچهارماهگی هرسه روزیکی وتا6ماهگی هفته ای یکی میزدم آمپول فمولایف برای جلوگیری اززایمان زودرس

پس خیلی ها اینجوری هستن ؟ درد زیر دل ( پریودی ) هم دارین ؟ 

اره كمر درد هم دارم

هنوز هم تو اين هفته ها دارم

دردش استراحته و امپول

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
زیر نظر دکتر؟ یعنی دکتر براتون تجویز کرد؟ من هفته 6 سقط کردم و دکترم گفت برا خیلیا اتفاق میفته و گف ...

بله عزیزم تحت نظردکتر،البته وقتی بچه اولم سقط شدبعدش تحت نظردکتررفتم همون اولش لک دیدم دکترم بهم شیاف وآمپول داد،گفت شیاف جنین رونگه میداره

خدارو شکر . مرسی که بهم امید میدی . دعا کن لکه بینیم قطع بشه . دردم هم کم شه ❤️

کم میشه ان شاالله،فقط سعی کن سریعترشیاف روبزاری،اگه دیدی قطع نشدب فاصله12ساعت هم بزاری ضررنداره...البته منب فاصله24ساعت میزاشتم لکم کم بودوزودقطع شد