2777
2789

وا😒ازمایش وتحقیقات دیگ

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش بگیر ازش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

نالتروکسون بنداز توشربتش اگه معتاد باشه تا دم مرگ میره وبایدببریدش بیمارستان😁😁 ،،،اینجادوستان امتحان کردن نمیدونم تاپیکش چی بود

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
نه الان دارم فکر میکنم میبینم بیشتر هلاک توام

😚😚😚😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بستگی داره صنعتی کار باشه یا سنتی کار 

همه ی صنعتی ها رو تست اعتیاد نشون نمیده تازه همون سنتی ها هم ی راههایی هست که ازمایشو منفی نشون بدن مثلا قبل ازمایش چیزی مصرف میکنن یا تزریق میکنن 

تست روانپزشکی و ازمایش اعتیاد توی ازمایشگاه معتبر البته به طور ناگهانی (مثلا بعد از اشنایی زیاد وتصمیم به ازدواج برید بیرون یهو مسیرتو کج کن بگو بریم ی ازمایش هم بدیم ) و رفت امد واینا 

اخرشم نمیشه با اطمینان گفت