2777
2789
عنوان

خانوم های شیرازی میشه بیاید

241 بازدید | 9 پست

سلام خانوما دکترم دکتر آزمون هست شاید خواستم بیمارستان شفا زایمان کنم کسی اونجا زایمان داشته چه جوری بوده ؟و اینکه کسی ماماي همراه گرفته؟راضي بودین؟ اگر آره لطفا معرفی کنید ممنونم کمکم ميکنيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 21 روزه که زایمان طبیعی کردم، بیمارستان شفا بودم، دکترم که ماما هستش بالا سرم بود، کل هزینه ...

دکترتون کی بود گلم میشه معرفی کنی؟ازخود بیمارستان بهت معرفی کردن؟ چه خدماتی داشتن؟یعنی منظورم اینه توی وان و ماساژ و اینا داشتی؟راستی تبریک میگم قدم نورسیده اتو عزیزم😘

دکترتون کی بود گلم میشه معرفی کنی؟ازخود بیمارستان بهت معرفی کردن؟ چه خدماتی داشتن؟یعنی منظورم اینه ت ...

مرسی عزیزم، دکترم نرگس رنجبر بود، بچه ی اولم هم همین دکتر بود البته اون توی بیمارستان حافظ بودم، نه بیمارستان معرفی نکرد خودم از بارداری اولم میشناختمش که زایمان در اب انجام میده، واسه بچه اولم زایمان در اب کرد ولی واسه دومی زود دنیا اومد و به وان اب نرسیدم، 

شنیدم که کلا اونجا زایمان طبیعی میشه سه تومن

دکترتون کی بود گلم میشه معرفی کنی؟ازخود بیمارستان بهت معرفی کردن؟ چه خدماتی داشتن؟یعنی منظورم اینه ت ...

البته چون دکترم فقط با چندتا بیمارستان قرارداد داره واسه زایمان من رفتم شفا، وگرنه یه بیمارستان دیگه میرفتم که ارزونتر دربیاد

مرسی عزیزم، دکترم نرگس رنجبر بود، بچه ی اولم هم همین دکتر بود البته اون توی بیمارستان حافظ بودم، نه ...

منم قصد داشتم پیش ایشون برم اما خب راستش نمیدونم مدرکش چیه یعنی مدرک مامایی داره یا دکترا؟ خوش اخلاق هست؟کارش خوبه؟تبحر کافی داره؟شوهرم ميترسه میگه خدایی نکرده اگر مشکلی پیش بیاد دکتر وارد تر هست

منم قصد داشتم پیش ایشون برم اما خب راستش نمیدونم مدرکش چیه یعنی مدرک مامایی داره یا دکترا؟ خوش اخلاق ...

ایشون یکی از بهترین ماماهای کشور هستن، حتی پارسالم انتخاب شدن به عنوان مامای نمونه، 

اره ماما هستش ولی چون اینقدر مهارت داره و ماهر هستش تو زایمان که مطب داره و هر کاری که یه دکتر میکنه اونم میتونه انجام بده و محدودیتی نداره، البته سزارین انجام نمیده ها، فقط طبیعی و زایمان در اب و اینا

خیلی خوش اخلاقه و خانوومه.

داستان زایمان اولم تو امضام هستش، میتونی بخونیش