2777
2789
عنوان

واااااای توروخدا بیاید دارم میمیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 82 پست
آریانا جان نون خشک یا نون جو  ماست چکیده اگه داری بخور

نون خشک دارم عزیزم میخورم 

لباسمم گشاده والا

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر سرد به حل این مشکل کمک میکنه. هر وقت اینجور هستی شیر سرد بخور. اگه دیابت نداری بستنی هم خیلی خوب ...

اتفاقا جفتشو دارم ولی میترسم بخورم😭😭😭😭😭

یه لیوان آب سرد خوردم داغون شدم 😢😢

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ایشالا زود خوب شی😢😢😢

ممنون عزیزم ان شاءالله😘😘😘

اصن دیگه نخوابیدم پاشدم رو مبل نشستم  ولی دارم داغون میشم 😭😭😭 دوس دارم یه آرامبخش بزنم سری ...

باید مدارا کنی دیگه عزیزم. پرش رفته کمش مونده. این اواخری خیلی مشکلات عجیب غریب پیش میاد واسه ادم، بعضیا خیلی جورهای بدتر میشن. من توی همین حال و احوالی که شما هستی دور از جون نازنینت، بخاطر خارش شدیییییییییید که مشکل کبدی بود توی بیمارستانم بستری شده بودم دقیقا پارسال همین روزها بود. خدا رو شکر که شما اونجور نشدی. اصلا مرگ بود. به این فکر کن که اوضاع چندان هم بد نیست. دیگه این سوزشه تقریبا برا همه پیش میاد. خدا رو شکر که از اون مشکلات نادر نداری عزیزدلم. 

باید مدارا کنی دیگه عزیزم. پرش رفته کمش مونده. این اواخری خیلی مشکلات عجیب غریب پیش میاد واسه ادم، ب ...

ای جانم خداروشکر که به خیر گذشته 

منم خداروشکر تا امروز مشکلی نداشتم ولی امروز درد امونمو بریده 😢

لباس زیرت رو بکن موقع خواب ک فشار نیاره رو معدت.با لباس گشاد وراحتی بخواب

لباس زیر اصلا نمیپوشم تو خونه

آخی الان از سوزش معده نمیتونی بخوابی بعد زایمانم از صدای گریه نی نی 😅

اونجوری لااقل درد نمیکشم ولی از صبح از درد دارم به خودم میپیچم😭😭😭

اب نه. یه چیز قلیایی. مثل شیر

میترسم بخورم والا 😰😰😰

ای جانم خداروشکر که به خیر گذشته  منم خداروشکر تا امروز مشکلی نداشتم ولی امروز درد امونمو برید ...

انشاله که چیزی پیش نمیاد گلم. اون مشکلها نادرن. اما این سوزشه رو همه دارن زود تموم میشه این کارهایی که گفتمو بکن. خیارم دلتو خنک میکنه من با خیار یا ماست و خیارم اروم میشدم ماستت محلی و ترش نباشه فقط.