2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال؟!

276 بازدید | 33 پست

من بعضی وقتا مثل الان اصلا خوابم نمیبره با این که دیشبشم کم خوابیدم اما بازم خوابم نمیبره 

چیکار کنم الان تا خوابم ببره؟

خدا همین نزدیکیهاست...توی قلبتون...هیچوقت ناامیدنشین...خدایاعاشقتم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب بخوان 

پدربزرگم میگه این قدرفعالیت داشته باشید تاشماسراغِ خواب نرید بلکه خواب بیاد سراغِ شما

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه لیوان آب آلبالو بخور یا دوغ یا چند برگ کاهو.اگه نداری از فردا پس فردا امتحان کن عالیه

واقعا؟ آب آلبالو رو مطمئنی؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

منم چندساله بی خوابم ازوقتی دیگه کتاب درسی ندارم که روش خوابم ببره ،وای  خواب هم خوابای قدیم واقعایادش به خیر

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
دقیقا.خواب که سهل کارای خونه انجام دادن که همیشه ازش فرار میکنی میشه آرزوووووو

باورکن ساعت شش صب تازه نی نی میخابه ازون ب بعد باید با اون حالت خواب الو بلندشی کارای خونه رو برسی و فکر ناهار باشی

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔
آره بابا رو من که جواب میده سر ۱۰ دقیقه میرم به خواب ناز اصلا خستگیم در میره بعد خواب با آبآلبالو&nb ...

چقدر عالی. پس حتما امتحان میکنم. مرسی عزیزم.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

باورکن ساعت شش صب تازه نی نی میخابه ازون ب بعد باید با اون حالت خواب الو بلندشی کارای خونه رو برسی و ...

بخدا من تازه ۲ماهه راحت شدم البته تو شیردهی باردار شدم به دخترم الان شیرخشک میدم یه سالشه تازه داره میخوابه تو این دو ماه دوباره دارم خواب شب رو تموم میکنم تا صب تازه از آبان به بعد باز بیداری دارم.باز خداروشکر عب نداره شیرنه بچه با یه خندش خستگی آدم در میره