2777
2789
عنوان

جابجا کردن مبل

304 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دستگاه ای یودی نه ماه گذاشتم.دیروز مبل های خونه رو جابجا کردم.همه رو هل دادم.الان بنظرتون دستگاه جابجا شده؟،؟

دوباره این استرس بارداری برا خودم درست کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابی برات ندارم

فقط راجع به گذاشتنش میخوام اطلاعاتی داشته باشم و اینکه چقدر هزینش شد و آیا اجازه همسر لازمه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

ای یو دی یه وسیله پیشگیری ازبارداری تورحم میزارند.

من رفتم دکترمتخصص برام گذاشت شهریورپارسال ۳۵۰ تومن شد.البته دکترهای دیگه هم بودند که باهزینه کمتردستگاه بزارند اما من ازکارشون مطمعن نبودم.

نه اجازه همسر لازم نیست.

دردکمی داره.اما قابل تحمل...

ای یو دی یه وسیله پیشگیری ازبارداری تورحم میزارند. من رفتم دکترمتخصص برام گذاشت شهریورپارسال ۳۵۰ تو ...

ممنونم از اینکه جواب دادی عزیزم

یه سئوال دیگه هم داشتم؛برای گذاشتنش عمل جراحی خاصی لازمه یا مثل معاینه میمونه و با یه دستگاه داخل گذاشته میشه

(برای یه خانم میخوام که قصد بچه دار شدن نداره ولی همسرش میخواد به بهانه بچه طلاقش نده،بعد از گذاشتن دستگاه جوری هست که همسرش ممکنه متوجه بشه یا نه)

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
ممنونم از اینکه جواب دادی عزیزم یه سئوال دیگه هم داشتم؛برای گذاشتنش عمل جراحی خاصی لازمه یا مثل معا ...

نه نیازبه عمل که نداره.حدود یه ربع طول میکشه.که باید روز دوم یاسوم پری بره دستگاه بزاره.فقط قبلش هردکتری که میخواد بره سوال کنه که  ای یو دی میزارنند یا نه؟چون همه متخصص زنان اینکارانجام نمیدند.

نه اصلا همسرش متوجه نمیشه...

فقط یکم خونریزش زیادترمیشه .یه دردموقع پریودی داره چندماه اول.امابعدش ههمه چی درست میشه هم درد هم خونریزی

نه نیازبه عمل که نداره.حدود یه ربع طول میکشه.که باید روز دوم یاسوم پری بره دستگاه بزاره.فقط قبلش هرد ...

ممنونم عزیزم