2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا من از روزی ک عضو شدم حاضرم قسم بخورم روزی ده ساعت اینجا بودم..کسی منو میشناسه ایا؟؟؟😒😒😒😒

نه بابا تازه واردی که هنوز میگم اسمت اشنا نیست با اینکه زیاد پست گذاشتی -

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
اره اینجا اگه فعال باشی همه میشناسنت

نه خوار من یه عمره ایتجا ساکنم😂😂😂هنوز کسی منو نمسشناسه😃😃

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ولی وجدانن من بار اولی که تاپیک زدم فکر کنم ۲ تا پست بیشتر برام نزاشتن  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
 نه خوار من یه عمره ایتجا ساکنم😂😂😂هنوز کسی منو نمسشناسه😃😃

اوااااا من که میشناسمت شرررررر.  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😒😒😒😒😒😒بزنمت یا زودا؟؟؟ این استارتر ثمینه باو...گفته ولش کن بگم اسمم زینبه ک شک نکنن و بگن این ...

زوده😄

این اگ ثمین بود اسمشو زینب نمیگفت...

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

من اولین بار تاپیک زدم میخوام ببینم چجوریه😂😂دو سه نفر اومدن گفتن چی منم ترسیدم فرار کردم شیش ماه بعد اومدم

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
مثل غلاغسیاه همش پست اولی بشو چنان سرشناس میشی که نگو    

😒😒😒😒😒گوشی واموندم نتش همیشه لنگه😒😒😒نمیتونم...یه راه کار دیگه بگو😞😞😞بگم مادرشوهرمو کشتم معروف میشم؟؟یا اگ بگم تمساح دارم؟؟

من اولین بار تاپیک زدم میخوام ببینم چجوریه😂😂دو سه نفر اومدن گفتن چی منم ترسیدم فرار کردم شیش ماه ب ...

😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خانم هستم دیگه زینب اسم دختر مگه نیست😞 یه پسر ۵سال و نیم دارم به اسم آراد. دیگه چی باید بگم😢

تو اطلاعات کاربریت بزن بعدا مشکلی پیش نیاد بعضی وقتا سو تفاهم میشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔