2777
2789

پسرم دوسالشه ویکی هم شش ماهه دارم وتوشهرغریب توبارداریمومریض شدن های خودموبچم نگاهمون نکردن فقط رومخ بچم میرفتن کهجذبش کنن اخه به شدت پسری هستن خلاصه رفتم مشاوره وباگریه میگفتم شوهرموگرفتن بچمونمیخوام بدم بهشون که شوهرن تاحدودی اگاه شدوالان حدودافقط هفته ای یکباراون هم همگی میریم خونه مادرشوهرم بعدامسب خواهرشوهرم به بچم میگه جمعه میام میبرمت پارک قشنگ میدونم نقشه است برای جذبش اخه هرکاری وردن نتونستن کاری کنن بچه روبزارم تنهابره اونجا چیکارکنم موندم به خداداره ازاین راه واردمیشه خواهرشوهرم سی وهشت ساله ومجرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی توعه مال توعه.بچت چطوری از تو میگذره؟چرا انجوری فک میکنی از خداتم باشه بچتو دوست دارن میبرن میگردونن پیشت نیست اذیتت کنه جذبش کنن؟خودشونم بکشن بچه از مادرش جدایی ناپذیره بذار ببرش یکی دو ساعت انرژیشو خالی کنه بیاره دو دستی تقدیمت کنه 

جون مادرت لایک نکن  

اولا چه ربطی داره😐 من همه رو میبرم پارک دخترو پسرم نداره به دوست دارم

حالا این به کنار

جمعه یه کاری واسه خودت درست کن برو یه جا که خونه نباشی

مثلا برو نماز جمعه😐

یا برو خونه اقوامتون😐

اصلا جمعه مگه روز قدس نیست😐 برو راهپیمایی

زنگ هم زد بگو خونه نیستیم اومدیم بیرون ببخشید

امشب ب صورت کاملا انحتاری و افراطی دارین خونواده شوهررو له میکنید😑😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

از نظر من از دوست داشتنه ک بچه رو می‌خواد ببره و ایرادی نداره ،همونجور ک بچه می‌تونه خالشو دوست داشته باشه خوب چ اشکالی داره عمه اشو دوست داشته باشه و جذبش بشه ،از این نترس ک بچه همه بره سمت اونا و مامانش رو یادش بره هیچ وقت همچنین اتفاقی نمیفته ،محبت و مهر مادر ی چیز دیگه اس ،بچه هر جا بره آخرش برمی‌گرده به خودت

اولا چه ربطی داره😐 من همه رو میبرم پارک دخترو پسرم نداره به دوست دارم حالا این به کنار جمعه یه کا ...

با  بچه دو ساله و شش ماهه بره راهپیمایی؟ استارتر از یه طرف مینالی محل  نمیدن از یه طرف هم نمیذاری حتی چشم نداری بچه رو ببرن پارک عجبا