2777
2789

من 😀 از نظر معنوی ، اعتقادی ، رشد و حفظ ایمان ، داشتن آرامش ، حس خوب امنیت ، .... همه رو خونه ی همسرم هذا من فضل ربی ، خدا بهم عنایت کرد 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار طلاق گرفتم..ازدواجم نه ولی طلاقم خیلی شرایط زندگیمو تغییر داد خیلی چیزا رو از دست دادم..خی ...

چطور، منم یبار طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم، با طلاق خیلی رنج کشیدم افسرده شدم الانم باز ازدواج کردم ولی مثل قبل خوشحال نیستم زندگیم دیگه اون  زندگی نشد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من احساس خوشبختی دارم اما وضعیت ظاهریم بعد ازدواج خیلی بدتر شد

شوهرم روز به روز دستش خالی تر میشه

به خاطر همین از اول موقع شام وناهار میریم پایین

با مادرشوهرم شریکیم ومن یه ادم خیلی خجالتی و حساسی ام

واصلا احساس راحتی ندارم وغذایی که تو این دوسالو نیم خوردم برابری داشته با زهر مار

وشدم۴۴کیلو

اعتماد به نفسم رسیده زیر صفر

کلی نیاز مادی برطرف نشده دارم که هرروز بهش اضافه تر میشه

الانم از گشنگی دارم میمیرم اما چیزی تو خونه نداریم 

اینارو گفتم که به زندگی های خودتون با دید مثبت نگاه کنین😖