2777
2789
عنوان

امشب نی نی سایت چه خبره؟؟؟!!!!!😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست
کاربر نیهان بود درسته ؟چه قد بعضیها بی تربیت هستن !!!!

کاربر نیهانو میشناسم تا حالا ندیده بودم مطلب بدی بزاره 

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زشته مخص.صا باحضور اقایون

اخه نمیفهمن کجان

یه گوشی دستشون گرفتن ..فکر مکینن در خونشون نشستن و همسایشون دارن حرف میزنن

نیمدونن اینجا کلی مخاطب مردو زن داره که میبنینن

اخه نمیفهمن کجان یه گوشی دستشون گرفتن ..فکر مکینن در خونشون نشستن و همسایشون دارن حرف میزنن ...

و تازه فهمیدم کلی کاربر وجود داره که پونزده شونزده ساله هستن بخدا سایت عمومیه زشته بعضی حرفا بعضی مطالب

و تازه فهمیدم کلی کاربر وجود داره که پونزده شونزده ساله هستن بخدا سایت عمومیه زشته بعضی حرفا بعضی مط ...

اره وااله دست مدریت هم نیست

کالربرا باید رعایت کنن 

از هم طیف اینجا هست اخه

شعور باید بالا بره

اره وااله دست مدریت هم نیست کالربرا باید رعایت کنن  از هم طیف اینجا هست اخه شعور باید بالا ب ...

بله دیگه 

به نظرم خود خانوما باید بدونن چه ادبیاتی مناسب یه خانم  هست باید رعایت کنن 

اره وااله دست مدریت هم نیست کالربرا باید رعایت کنن  از هم طیف اینجا هست اخه شعور باید بالا ب ...

یه عده خودشون دلشون میخواد الان همین کاربر رودابه اصلا پستش بد نبود فقط گفت چرا تاپیک جنسی زیاد شده سه نفر برگشتن و این حرف رو بهش زدن!!!!! 

اشکال نداره نی نی یار میتونه پست هاشون رو ببینه

باشه ممنون عزیزم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
یه عده خودشون دلشون میخواد الان همین کاربر رودابه اصلا پستش بد نبود فقط گفت چرا تاپیک جنسی زیاد شده ...

اره منم به این نتیجه رسیدم بعضیا دوست دارن و از سر نادونیشون نیست 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .