سلام.۲هفته پیش سقط توی هفته ۴ داشتم.یک هفته بعدش دکترگفتن که بقایامونده.قرص و امپول متیل اورگونین به همراه داروهای گیاهی مصرف کردم.بتاتیترم شده ۵۱۲ اما هنوز سونو نرفتم.بنظرتون با این تیتر بازم کورتاژ لازمه؟درضمن هنوزم کمی خونریزی دارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم نمیخواستیم کورتاژ بشم.میترسیدم.یه تاپیک دارم در همین مورد که قبل از کورتاژ زدم بهتره بری بخونی...منم بارداری اولم بود و وحشت داشتم.میترسیدم بچه دار نشم.حتی تو اتاق عمل گریه میکردم ولی میترسیدم به دکتر بگم برای چی گریه میکنم.ولی الان دیگه آرومم
ولی بعد از کورتاژ دیگه خونریزی قطع شد...الانم بعد از سه ماه به روال عادی برگشتم.جواب پاتولوژی خوب بود.سونوگرافی هم خداروشکر گفت که دیگه مشکلی ندارم.حتی ضخامت رحم طبیعی...دکترمم بهم اجازه داده از ماه بعد اقدام کنم.همه امیدم به خداست