2777
2789

خ اشتباه میکنی

برای خودت ارزش قائل باش تا دیگران هم‌برات ارزش قائل باشن

بدون حتی شریک زندگیت هم یروزی از این کارت خسته میشه چون‌تورو ی ادم بی اراده و بدون اعتماد ب نفس میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته های منطقی تو بی رودروایسی بیان کن و کوتاه نیا اصن. عزیزم کسی ادمو بخواد با همه چی کنار میاد. چرا فکر میکنی فداکاری کنی بیشتر دوست خواهند داش؟ برعکس میگن چه خوب میشه سواری گرفت با عرض معذرت

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
منکه نفهمیدم چی گفتی منظورت از رابطه کدوم رابطه هست؟

رابطع بایه پسروقتی بهش ابرازعلاقه میشه دیگه روش نمیشع نظرشوبگه وسعی میکنه طرف مقابل روراضی نگه داره اونم سواستفاده میکنه

من ی اشتباهی کردم .ازش خوشم اومده بود پیشنهاد دوستی دادم حالا فکر می‌کنه من باید همه کار واسش بکنم

خب الان کلا قضیه فرق کرد

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
رابطع بایه پسروقتی بهش ابرازعلاقه میشه دیگه روش نمیشع نظرشوبگه وسعی میکنه طرف مقابل روراضی نگه داره ...

والا من فکرکنم همه دخترا همینجورن

دور از جونمون اکثریت خر هستیم

البته ببخشیدا خودما میگم