2777
2789

چه رنگي بگيرم باچه اكسيداني كه اين رنگي شه موهام

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

منم واسه عروسی دو هفته دیگه اینو می خوام بزارم 

شرابی ماهاگونیه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسه عروسی دو هفته دیگه اینو می خوام بزارم  شرابی ماهاگونیه

آره ولي نميدونم چه شماره ايه

اينو ميخواى؟👇موهاى خودمه پايينش دكلره داره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اينو ميخواى؟👇موهاى خودمه پايينش دكلره داره

آره، اتفاقا پايين موي منم دكلرس، ريشه موهامم ١٠ سانته كه مشكيه، واسه تو ريشت چه رنگي شد؟

آره، اتفاقا پايين موي منم دكلرس، ريشه موهامم ١٠ سانته كه مشكيه، واسه تو ريشت چه رنگي شد؟

تو عكس معلومه ديگه ريشه ام هم بادمجونيه تقريبا ولى ساقه ها روشنتره

رنگ شرابى ٥ از رنگ موى آرت رو با دو بند انگشت وارياسيون بنفش با اكسيدان ٩درصد گذاشتم اين شد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
تو عكس معلومه ديگه ريشه ام هم بادمجونيه تقريبا ولى ساقه ها روشنتره رنگ شرابى ٥ از رنگ موى آرت رو با ...

مرسي عزيزم