2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست
اینارو از کجا میدونی  ما تو حیاط خونمون    زیتون داریم

اینا جز اسراره همه کسی اینا رو نمی دونه    

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره     نمیدونم چرا طرفای  اهواز و جنوب این موجودات زیاد  هست   ما هم &nbs ...

اره منم جنوبیم خیلی تعریف میکنن از این موجودات چون جنوب خیلی زمین کشاورزی و روستا داره دوست عموم هم تعریف کرد میگه توجاده یه آقایی دیدم توتاریکی گفتم ببرم برسوتمش میگه نکه داشتم اینقدر ترسناک بود قیافش فهمیدم از اوناس پا گذاشتم رو گاز فرار کردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

وای من! یکی از اشناهمون تو خونه قبلیشون ک زندگی میکردن, جن داشتند!! یه پیر مرد بود و یه بچه کوچیک.. پیرمرده میومد رومبل مینشست و نگاه آشنامون ممیکرد یا بعضی وقتا تو کارا بهش کمک میکردن ,بعضی وقتا هم وسایلشو جابجا میکردن.. آشناهمون میگفت شب ک غذا میپختم, ته غذامونو میذاشتیم برا اونا.. میگفت صبح بلند میشدم میدیدمغذاهارو خوردن.. یا اینکه اون بچه جنه میومد مینشست پیش پسر کوچیکش و با اسباب بازیاش بازی میکرد!! یعنی در ایت حد!!!! یبارم میگفت رفته بودیم مسافرت مشهد, این بچه جنه هم پریده بود تو ماشین همراهمون اومده بود مسافرت.. میگفت وقتی رفتیم اونجا دیدمش ک باهامونه 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

یه ماجرا دبگه هم دارم برا 10دوازده روز پیشه.. جاتون خالی رفتیم کربلا.. چهارروز اولشو نجف بودیم.. میگن عراق خیلی جن داره.. ما پنج نفر بودیم توی سوئیت! شبش من دیرتر ازهمه خوابیدم دیدم صدای بوق و شیپور و بزن و برقص میومد.. گفتم اینا عراقیان و گرفتم خوابیدم! صبح ک بیدار شدیم دوستم اومد پیشم و گفت بگو چی شده؟ گفتم چیشده؟ گفت من دیشب خوابیدن و الان بیدارشدم دیدمتمام لبایام از تنم دراورده شده بود و فقط ی سوتین داشتم.. یعنی ازترس داشت سکته میکرد!! روی ملحفه تختشم خون پاشیده شده بود.. یه ظرف از قند و نبات هم رو عسلی بود ک اوناهم وارونه شده بود و ریخته شده بودن رو زمین!!!! شوهرم ک از خواب بیدار شد رفت پایینو نگاه کرد دید از اونجایی ک من صدا میشنیدم, یه خرابه بود"!!!واااااای ک چقدر ترسیدیم شبا تا صبح خواب نمیرفتیم! یکی دیگه از اون خانما ک تو اتاق دیگه ای بود, میگفت خوابیده بودم که نصف شب دیدم یکی منو محکم تکون میده. میگفت فکر کردم هم اتاقیمه فرداش بهش گفته بود, اونم گفته بود من تکونت ندادم"!!!!!

وایی   مگه  میشه شاید  توهم   زده بودن

اره منم باور نمیکردم میگفت خواهرامم میومدن توخچنمون, میدیدنشون!!! بهش گفتم نمیترسیدی؟؟ میگفت پیرمرده یه ریش بلند داشته وقتی میومده رو مبل مینشسته, من جوری وانمود میکردم که انگار نمیبینمش

وای مامان منم تعریف میکرد بابای خدای بیامرزش اونموقع الاغ داشته تو شب داشته با الاغ ب خونه میرفته که یه پیرزن میبینه وسط راه وایمیسته میگه چرا اینجایی پیرزنه میگه میخوام برم فلان روستا بابابزرگ منم میگه بیا سوار الاغ شو من پیاده میام خلاصه پیرزنه قبول نمیکنه و میگه نه من پشت تو میشینم بابابزرگمم که ناخوناشو میبینه که بلند بوده میاد دستش که قضیه از چ قراره و الفرار

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

ی بارم پدره پدرم شب بیدار میشه بره طویله ک سر بزنه میبینه یکی تو اتاقه میره تو اتاق میبینه یکی چند دست لباس دستشه و داره میره ایشونم دنبالش میره ببینه کیه همینطور که رفته دنبالش به یه عروسی میرسه که همه لباسای رنگی پوشیدن و یکیو میبینه که لباس عروسیه دخترشو یعنی عمه منو پوشیده بوده..و وحشت میکنه و برمیگرده

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔