2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست
برادر من راننده کامیونه.یه بار که طرفای جنوب بار زده بوده میگه نصف شبی دیدم یه کوتوله نشسته تو ماشین ...

وای خدااا

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار عموم میگفت 

یه شب بیرون بودم رفته بودم سر یه زمین کشاورزی میگه تو اون تاریکی یکی از اهالی ده اومد پیشم گفت اینجا چیکار میکنی چرا وایستادی بیا بریم بدو بیا دنبال من پسر داییت گمشده عالم و ادم دارن دنبالش میگردن(پسر داییش داییه منه که اپن موقع خیلی بچه بود)

عموم میگه یه لحظه شکه شدم گفتم کی گمشده میگه طرف گفت خیلی وقته هنوزم که دیر وقته پیداش نکردن توام بیا دنبالم بریم دنبالش میگه بقیه اهالی رو نشونم داد که اون دور دورا چراغ به دست داشتن اینور و اونور میرفتن و اسم پسر دایی رو صدا میزدن میگه خیلی زیاد بودن دور بودن 

عموم میگه گفتم داییم کجاس طرف گفت نمیدونم اونم حتما دنبالشه دیگه بیا بریم ما هم بگردیم اینجا نمون میگه هی همش سعی داشت منو با خودش ببره سمت اون اهالی که چراغ به دستن 

عموم میگه بهش گفتم باشه تو برو من وسایلامو جم کنم پشت سرت بیام 

میگه اون داشت میرفت میخاستم پشت سرش برم که یهو به ذهنم رسید گفتم چرا هیشکی به من چیزی نگفته اگه خیلی وقته گمشده بذا یه سر برم خونه داییم اینا ببینم در چه حالن میگه مسیرمو کج کردمو رفتم سمت خونه دایی در زدم دیدم همه تو خونه ان پسر دایی ام تو خونه خوابه هیچ اتفاقی ام نیوفتاده😐😐

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
این عکسا الکین بابا😒مگه میشه جن وبکشی اصن حیوون رو اون مارو نکشه خیلی هنر کردیم😟

جن نیس بطورکامل ولی میتون تقلیدصدای انسانوکن بیشترازاین راه ها ادموگول میزن

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
برادر من راننده کامیونه.یه بار که طرفای جنوب بار زده بوده میگه نصف شبی دیدم یه کوتوله نشسته تو ماشین ...

😓😓😓😓

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

اینی که من دیدم عسشو دراز بود  لاغر دوتا شاخم داشت 😣😣هنوز دستام داره میلرزه

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

من دستشویی دارم ازترس نمیتونم برم حیاط😟😱

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
جن نیس بطورکامل ولی میتون تقلیدصدای انسانوکن بیشترازاین راه ها ادموگول میزن

حتما تو وجودش جن هست

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

نوشته افسانه اس که میگه به شکل حیوانه  که با صدای انسان حرف میزنه طرف خوف میکنه تو جاهای تاریک و دور افتاده و بعضی جاها گفته به هیبت انسان ترسناک.  و بعضی ها هم گفتن شکل سایه ای که نگاه کنی بزرگتر میشه و اینکه با کسانی. که نترسن دوست میشه بترسن  بیشتر میترسونه

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه