2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترتافردااین تاپیکوتروخداپاک کن فردامن توخونه تنهام شوشومیره سرکارهرجورباشه دلم میگه یه سربه اون تاپیک بزن اگه بیام اینجافرداازترس میمیرم

به نظرتون اون جنه یامزدانمیدونم اسمش چی بودمیتونه داخل خونه بشه

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷

یکی از فامیلامون حامله بوده پیرهن مردونه میپوشید اینا که رو سینه جیب دارن.میگه چند بار خوابید و بیدار شد حس کرد یه چیز تیزی تو جیبشه و هربار یه سنجاق در آورده از جیبش .شوهرشم برا اینکه زنش نترسه گفته من بودم هی میذاشتم جیبت باهات شوخی میکردم

اون جنای قدیم بودن ک ازسنجاق میترسیدن الان تیراهنم بندازی گردنت فایده نداره😆😆😆😆

وای خدا نکشتت ی لحظه تصور کردم اینی ک گفتی رو ترکیدم ازخنده😂😂

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘
منم شنیدم بچه ای که به دنیامیادتا۴۰روزنبایدتنهاش گذاشت جنااذیتش میکنن

بله درسته.کلا توی چله مادر وبچه اش نمیزارن بره بیرون.مگر برا واکسن ببرنش.

اینجا مادرامون انجام میدن

ماجرای جنا درسته قدیما خیلی اتفاق میوفتاده ولی هنوزم هست همین خاله ی من ٣سال پیش دچارش شده بود خیلی ...

خدای من😣😣😣

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘