2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کنجکاوی 😐 من جرات نکردم 😶

اره خیلی 😐

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نوشته افسانه اس که میگه به شکل حیوانه  که با صدای انسان حرف میزنه طرف خوف میکنه تو جاهای تاریک ...

دقبقن   اینجوره 

این موجود  فقط  نباید ازش ترسید  وگرنه  از ترس  ادمو   دق میده  

بیشتر وقتا هم خودشو شبیه  کسی  درمیاره  

این داستان رو می میخوام بگم خیلی غم انگیزه و هروقت یادم میوفته گریه ام میگیره.

عمه مادرم  یه زن جوون بود ودوتا پسر کوچک داشت .توی خونشون جن از اون بدهاش داشته.زندگی میکردن.

عمه مادرم حامله ام بوده  .یه شب که تنها بوده میاد سراغش .حالش بد میشه توی خونه به بچه هاش میگه یه سایه سیاه دیدم وانگار یکی پشت کمر با یه چیز اهنی فشار داده.

خلاصه نفسش میگیره تا اینها بقیه رو خبر کنن متاسفانه عمه مادرم خیلی جوون وزیبا بود فوت میکنه.  

میگن توی غسال خونه که کفنش میکردن پشت کمرش جای یک دست بزرگ بوده فرو رفته بوده توی بین دوکتفش.

شوهرش دوباره ازدواج کرد متاسفانه دوباره به زن دومش زد چون تو اون خونه بوده ولی چون سریع بردنش پیش سادات روش قران خوندن خوب شد.

دیگه کسی تو خونه زندگی نکرد

یبار عموم میگفت  یه شب بیرون بودم رفته بودم سر یه زمین کشاورزی میگه تو اون تاریکی یکی از اهالی ...

نگووووووو

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘
این داستان رو می میخوام بگم خیلی غم انگیزه و هروقت یادم میوفته گریه ام میگیره. عمه مادرم &nbs ...

کاش منم بمیرم ☹

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه