2777
2789
عنوان

انسلولین

127 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست انسولین بزنه مادر من سالهاست قند داره و تقریبا حدو یکی دو ماه انلسولین میزنه. ولی یه چند روزی انسلولین میزنه بعد از تزریق انسلولین جاش خون میاد کسی میدونه چرااا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاشم عوض کردیم یه بار زدیم به پاش خون اومد شبم زدیم به دستش اونم باز خون اومد بعد از تزریق انسلولین

روی نرمی بازو یا روی ران یا دور ناف یزنید

یه دلیل دیگه هم اینکه سوزن رو کج بیرون میکشید خون میاد

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
ذقیقا همین جا میزنیم یه بار زدیم رون پاش خون اومد شبم زدیم به بازوش خون اومد

نترس طوری نیس . بابای منم میزنه اگه خون نیاد حسابی ورم میکنه و سیاه میشه . حتما میخوره به موی رگا پاره میشه . من بابام خودش ب خودش میزنه 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

من خودم ديابت دارم با انسولين زن انسولين ميزنم يه وسيله اي كه سرنگ ميذاري داخلش بعد ميذاري رو محل انسولين و بعد دكمه روش رو فشار ميدي هم دردش كمتره و هم اصلا نميبيني لحظه تزريق رو ميتوني از لوازم پزشكيا تهيه كني زيادم گرون نيست فقط يادت باشه هر چند مدت يكبار رو محلاي تزريق يخ بذاري تا باد نكنه

بابای منم تازه یه ماهه انسولین میزنه سوزنو مستقیم بگیرین کج نگیرین و مواطب باشین سر سوزنو زود به زود عوص کنین

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
بعد از اینکه خون میاد جاش سیاه میشه

روشو فشار نده محکم سیاه نمیشه . کلا همینه عزیزم دیابت و انسولین . نگران نباش . ایشالا خدا همه مریضا رو شفای خیر بده . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
روشو فشار نده محکم سیاه نمیشه . کلا همینه عزیزم دیابت و انسولین . نگران نباش . ایشالا خدا همه مریضا ...

انشاالله به حق همین شب های عزیز خدا به همه مریضا لباس عافیت بپوشانه

میگن اگه خون بیاد اون تزریق بی فایدست دوباره باید تکرا بشه 

این چیه حرفیه بدون دلیل میگین .طرف میره کما دوباره بزنه .خون بیاد یعنی انسولین سریع عمل میکنه به جای نیم ساعت مثلا ده دقیقه ای اثر میکنه طرف باید زود غذاشو بخوره