2777
2789
عنوان

جوجه قناری یک روزه

864 بازدید | 16 پست

امروز جوجه قناری از تخم اومده بیرون ولی ما هیییییچ تجربه ای نداریم چه کارش باید بکنیم چی بدیم بخورن ؟

کجا بزاریمشون الان توی حال هستن خیلی از کنارشون رد میشیم وباد کولر تقریبا بهشون میخوره نباید بزاریم یه جای خلوت وگرم تر؟

باد كولر نبايد بخوره 

با سرنگ بايد غذا بدين

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا باید کاملا گرم بمونن.. اینا هر غذایی نمی تونن بخورن باید آبکی و نرم باشه.جوجه ها صدای قناری بالغ که می شنون دهنشونو باز می کنن واسه غذا. اگه پدر مادرش نیستن باید صدا رو از اینترنت پیدا و پخش کنین.. جاشون باید کاملاااا گرم باشه کولر خیلی نا مناسبه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
عزیزم مثلا چه غذایی بهش بدم

مثلا غذای پرنده بگیر با آسیاب پودر کن بهش آب گرم بزن بشه مثل سرلاک بچه.. با نون آرد نخودچی و غیره هم می شه اینکارو کرد. فقط شور شیرین یا چرب نباشه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
مثلا غذای پرنده بگیر با آسیاب پودر کن بهش آب گرم بزن بشه مثل سرلاک بچه.. با نون آرد نخودچی و غیره هم ...

اگه مادرش بهش نداد من بدم یا کلا خودمم باید بدم بخوره